Ned til 6 grader: Sådan bliver vejret de kommende dage

Generelle nyheder

05/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det minder ikke ligefrem om sommer.

Vi er jo sådan set gået i gang med sommeren ifølge kalenderen, men det har nu alligevel virket til, at sommervejret har taget et skridt tilbage efter en utroligt solrig og varm maj.

Faktisk kan vi de kommende døgn "se frem til" temperaturer helt ned til 6 grader i de mørke timer, og dagstemperaturerne tager sig også et dyk i forhold til maj.

Så hvis du ikke har fået pakket forårsjakken væk endnu, gør du nok klogt i at lade den hænge på knagerækken, klar til brug.

Onsdag

Ifølge DMI bliver i dag først skyet med lidt regn, i hvert fald mod øst, men ellers bliver det en dag med lidt eller nogen sol. Der kan dog komme enkelte byger i især Jylland.

Temperaturerne vil ligge mellem 13 og 18 grader, lunest mod øst.

I aften og i nat får vi vekslende skydække og enkelte byger, og så får vi altså temperaturer helt ned mellem 6 og 12 grader, så hvis du plejer at sove med vinduet åbent, skal du måske genoverveje det, hvis du også har skiftet til sommerdynen.

Torsdag

I morgen får vi lidt eller nogen sol, men i løbet af dagen bliver det en overgang ret skyet med byger flere steder.

Temperaturerne vil nå op mellem 13 og 16 grader.

Torsdag aften og natten til fredag får vi vekslende skydække og efterhånden kun enkelte byger, samt temperaturer ned mellem 6 og 12 grader.

Fredag

Ugens sidste hverdag byder på lidt eller nogen sol, men også spredte byger især i den vestlige del af landet.

Dagtemperaturen vil komme op mellem 13 og 17 grader, og natten til lørdag ryger den ned mellem 7 og 12 grader.