Mor rasende: Åbnede søns happy meal og fandt ikke "blot" burger, pomfritter og legetøj

Generelle nyheder

28/10/23 | 15:24

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En mor var rasende, efter at hun havde købt sin lille søn en McDonald's Happy Meal og derefter opdagede noget helt andet dernede.

Den vrede Gemma Kirk-Bonner, 35, sagde, at hun var "forfærdet" over den grumme opdagelse, og at hun stadig ventede på en undskyldning fra den hurtige mad-kæmpe. Hun fortalte, at episoden fandt sted sidste onsdag (den 18. oktober), da hun besøgte en McDonald's-restaurant i Barrow-in-Furness, Cumbria.

Her købte hun to Happy Meals med fiskepinde til sine børn, Caleb på et år og Jackson på tre år, og tog dem med hjem, så de kunne spise. Gemma sagde dog, at mens hun fodrede sin lille baby, opdagede hun chokerende en røget cigaret og aske imellem de mange pommes frites.

Gemma sagde: "Jeg gav min treårige hans uden at kigge. Derefter satte jeg min etårige i sin højstol, og jeg fodrede ham med hånden. Jeg samlede fiskepinde op til ham. Det var der, jeg bemærkede asken og cigaretten i boksen. Det var ulækkert. Jeg blev rasende. Hvis jeg havde givet boksen til min treårige, ville han have forsøgt at spise det. Han ville ikke have vidst, det var noget andet.

Tog på sociale medier med det

Og derefter gik hun på facebook, fordi hun var rasende: "På Facebook skrev jeg, 'Glem legetøjet – nu med en cigaretende og aske for ekstra smag. Gemma sagde senere, at hun klagede til McDonald's-restauranten på Dalton Road, men at lederen 'uhøfligt' lagde telefonen på."

Og hun planlægger nu at boykotte sine sædvanlige ture til restauranten om fredagen, indtil sagen er blevet håndteret korrekt: "Det har afskrækket mig. Det har fået mig til at tænke mig om to gange med hensyn til at gå på McDonald's. Normalt tager jeg mine sønner derhen om fredagen, men jeg vil ikke gøre det denne gang, det er helt sikkert. Jeg er i færd med at klage til McDonald's hovedkontor."

Kilde: Express.co.uk.