Mor med genialt trick for ikke at glide – uden det koster dig en mønt

Generelle nyheder

03/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En klog forælder har afsløret et "livsændrende" trick for at begive sig ud på de glatte gader uden frygt for at falde og komme til skade - og du behøver ikke at bruge penge på noget fancy.

Danmark er fanget i et koldt vejr, hvor der allerede er faldet sne, med udsigt til meget glatte veje.

Derfor er det vigtigt at passe på, når du er ude at færdes, da overflader sandsynligvis vil være glatte og tilisede på grund af de kolde temperaturer.

Uanset om du indrømmer det eller ej, er vi alle sårbare over for pinlige og dramatiske fald, når frost og is rammer. Derfor betaler det sig at være forberedt.

Heldigvis har en kvinde delt sit "bedste trick" for at undgå at glide på isglatte veje og fortov - og du behøver ikke at bruge penge på dyrt udstyr.

På den populære video-delingplatform TikTok delte den skotske mor til to, Mel, det banebrydende trick i en video, der er gået viralt og har overgået 1,8 millioner visninger siden offentliggørelsen.

Mens hun søgte gennem bunden af sine skuffer, fandt hun gamle sokker, der sandsynligvis ikke ville blive brugt, og satte dem i arbejde med sit geniale trick.

Ved at tage sokkerne på sine sko for at øge grebet var kvinden godt tilfreds med sine anstrengelser, da hun var klar til at begive sig ud på de isede gulve uden frygten for at glide.

Med en billedtekst til hendes virale video skrev Mel: "BEDSTE (mest nødvendige) TRICK på nuværende tidspunkt efter min mening… sokker, der bæres over dine sko – for at undgå at glide på isen. Tak mig senere."

Hun forklarede: "Det her sker lige nu. Det er virkelig en lifesaver! Når det er isglat, er denne is virkelig, virkelig glat, så bær sokker og sko!"

Delte reaktioner

I kommentarerne var brugerne henrykte over morens smarte trick og ivrige efter at prøve det, mens andre var bekymrede for "ydmygelse".

En ivrig TikTok-bruger skrev: "Afsted til Primark efter mænds trænersokker, fordi det er en skøjtebane derude."

En anden sagde: "Jeg har altid gjort det. Får altid de der blikke, men jeg er ikke den, der glider."

"Jeg er virkelig klar på det... Jeg bor i Skotland og er bange for at glide, jeg har haft nogle fald også, så tak," tilføjede en tredje.

Imens sagde en anden bruger: "Mine børn ville være forfærdede, hvis jeg tog skoleturen på denne måde – så lad os komme afsted!"

Kilde: Mirror.