Mor i livsfare: Så tager datteren en drastisk beslutning

Generelle nyheder

20/10/2022

Foto: YouTube.com @InsideEdition
Foto: YouTube.com @InsideEdition

Skrevet af Emil B.

Mens en mor tilbragte tid med sin datter i poolen, skete det frygtelige: moren får et anfald af en art. Efter et par minutter tager datteren så den vildt modige beslutning: hun vil redde sin mor.

Den vilde redningsaktion

Et sikkerhedskamera ved poolen viste datteren, Allison, svømme for at redde sin mor, Tracy. Den modige pige svømmede helt til bunden af poolen, hvor hun så moren ligge.

Hun forsøgte at trække sin mor op ad vandet med sin lille krop. Men siden hun blot var fire år gammel, måtte hun indse, at det ikke var nemt.

Hun måtte hurtigt finde en løsning, før det var for sent.

Foto: YouTube.com @InsideEdition

Den seje kamp op

Alligevel fandt datteren en ufattelig styrke. Hun trak sin mor op fra bunden af poolen og fik morens hoved til at være ovenvande og trak hende hen til siden, så hun var nogenlunde stabil.

Derefter spænede hun ind i huset, hvor flere familiemedlemmer slappede af, helt uanende, om hvad der skete uden for huset.

Allison fik fat i dem alle sammen og skyndede dem ud til moren, der stadig lå i siden af poolen. Hendes tante og et par af hendes søskende fik hevet moren helt op ad vandet og i sikkerhed.

Ringede 112

Familien ringede straks til til alarmcentralen, og inden for få minutter kom førstehjælperne hen til stedet. De tog Tracy med mod det nærmeste hospital, hvor de fik hende indlagt.

Her fik Tracy en hurtig og effektiv behandling, der sikrede, at hun hurtig kom sig over sine skader.

Lægerne forklarede om episoden, at: "hvis Tracy havde været under vandet længere, ville hun sandsynligvis ikke have overlevet."

Mystik om årsagen til morens anfald

Lægerne fortalte, at moren havde fået et anfald af en art, men de kunne ikke fortælle hende, hvilken slags anfald, hun havde fået, eller hvorfor hun lige havde fået netop det anfald.