McDonalds bringer burger tilbage på menuen: "Det er vores mest populære burger nogensinde"

Generelle nyheder

17/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Mange har henvendt sig om at få burgeren tilbage på menuen

I sidste uge måtte McDonalds fjerne deres Homestyle Chicken Hot Curry, da kokken bag blev dømt for vold, men nu bringer de en favorit tilbage i stedet. 

Det skriver Ekstra Bladet

Da den forhenværende landsholdskok Per Tøstesens blev dømt for vold, valgte McDonalds at tage konsekvensen, og fjerne den burger, som de havde udviklet i samarbejde med kokken. 

Det efterlod dog et tomrum på menuen, som de nu har rettet op på ved at genudgive en favorit. 

"Kan du huske Homestyle Bearnaise? Den har længe været ønsket tilbage af jer - og nu har vi lyttet." skriver burger giganten på deres hjemmeside. 

Homestyle bearnaise er tilbage

Burgeren der nu vender tilbage er den populære Homestyle Bearnaise - denne gang er det dog uden kartofler i. 

Burgeren kommer til at indeholde oksekødsbøf, bearnaise sauce, ristede løg, røget løgpure, salat og smelteost med cheddar i blød briochebolle. Og det er ikke helt tilfældigt at det bliver den - den var nemlig yderst populær. 

'Homestyle Bearnaise er vores mest populære burger nogensinde – altså hvis man ser bort fra klassikerne', skriver Marie Hürdum, der er marketingdirektør i McDonalds Danmark i et mailsvar til Ekstra Bladet.

Burgeren er dog stadig kun tilbage i en begrænset periode. Den kan findes på menuen 17/1 2023 ind til 17/4 2023.

Ikke noget med sagen at gøre

Ifølge Maria Hürdum er det dog ikke på grund af sagen med Per Tøstesen at burgeren er kommet tilbage.

"'Det har været planlagt længe, at Homestyle Bearnaise er på menuen fra i morgen i stedet for Chicken Hot Curry. Vores kampagnekalender er ikke ændret," udtaler Marie Hürdum i et mailsvar til Ekstra Bladet. 

Hun understreger at de har fået rigtig mange henvendelser på at få den tilbage lige siden de først tog den af menukortet, og at det derfor blev planlagt at den skulle vende tilbage.