Løgn bragte bror og søster sammen efter 30 år!

Generelle nyheder

04/12/22 | 07:30

Kilde: Shutterstock
Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

-og gjorde forholdet tættere end aldrig før.

Den amerikanske forfatter TJ Butler havde ikke set hendes halvbror i mere end 30 år.
Hun udtaler til INSIDER, at hende og hendes bror, kun har haft let kontakt over sociale medier de sidste 30 år, men ellers ikke har set hinanden eller snakket sammen. De 2 søskende har mødt hinanden en ekelt gang som teenagere, men er derefter gledet fra hinanden igennem tiden. TJ Butler - hvinden der er forfatter, havde altid regnet med at kontakten ville komme i deres voksenliv, men der har mere eller mindre været radiostilhed igennem hele deres voksenliv. TJ Butler har ellers god kontakt med moderens side af familien, men som årerne går og folk falder fra, er hun blevet mere og mere opmærksom på at det var nu der skulle taget fysisk kontakt hvis ikke forbindelsen helt skulle forsvinde. Søsteren skrev derfor til broderen, og lod som om hun havde et møde i samme by som han boede i - Nashville, og spurgte om de skulle mødes til en kop kaffe når hun var færdig. 

Broderen responderede at det ville han meget gerne!

-Og mere skulle der ikke til. Søsteren planlagde derefter en 2414 km rejse for at hilse på sin bror for første gang i 30 år. TJ Butler havde i første omgang regnet med at mødes på en kaffebar, men hun fandt et hotel med atrium, så der kunne de to søskende sidde og snakke, uden at være forstyrret af lukketider og rendende gæster. 

Hvordan gik det så?!

De to søskende faldt i snak med det samme, og snakken kørte derud af. Søsteren lærte en masse om hendes far som hun ikke vidste, og broderen det samme om moderen. Søskendeparret viser sig at have en masse til fælles, begge har haft en tumult barndom, men begge fået styr på deres liv som voksne. Snakken gik så lystigt at bror og søster tog på bar, hvor stemningen var løsere og de kunne snakke frit om hvad der gik dem på i de løsere rammer, og det gav pote. Søskendeparret åbnede op for hinanden, fortalte om deres individuelle opture, nedture, og hvad de kæmpede med idag, det skabte et bånd imellem dem som kun familie kan have, og idag er de hinandens bedste venner.