LIDL overrasker: Sådan bliver prisen på æg

Generelle nyheder

03/8/22 | 05:12

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Der har været rigtig mange fødevarer, der kun er steget og steget de seneste måneder. Æg har praktisk talt været på himmelflugt, men det sætter LIDL en midlertidig stopper for. Deres nye tilbudsavis er nemlig landet, og fra torsdag den 11. august kan du skaffe dig 30 æg til en helt vild pris.

Prisen på råvarer skyder i vejret som aldrig før. Inflationen er skyhøj og selv helt almindelige fødevarer bliver ved med at stige i pris. Supermarkederne mistænkes for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen. Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok. Det kan du læse lige nedenfor:

Heldigvis er konkurrencen mellem supermarkederne stadig i spil, hvilket betyder, at der hele tiden vil komme gode tilbud på de varer, som alle forbrugerne efterspørger.

Det er præcis, hvad LIDL vælger at gøre.

Et af de helt store store tilbud i deres kommende tilbudsavis, der indeholder tilbud, der gælder fra på søndag den 7. august og en uge frem, er 30 æg til spotpris. Dog skal man være opmærksom på, at netop dette tilbud kun gælder fra torsdag den 11. august. Man går derfor forgæves, hvis man håber på at samle billige æg op allerede på søndag.

Tilbuddet er en stor bakke æg fra Danæg til 35 kroner. Det er en væsentlig reduceret pris i forhold til de priser, der holdes de fleste steder. F.eks. har Nemlig 15 skrabeæg fra samme producent til 31,95. Det betyder, at LIDLs tilbud næsten halverer prisen på morgenfavoritten.

Der bliver sikkert rift de store bakker æg, der er nemlig ikke en øvre grænse for, hvor mange æg, man må købe. Der er måske heller ikke så mange, der synes, det er fedt, at købe 300 æg på en gang, da de er svære at opbevare for længe.

Du kan læse mere om LIDLs tilbud i deres tilbudsavis her.

Du kan selvfølgelig også læse lidt videre her hos os, hvor du både kan læse om priser hos mange supermarkeder. Lidl er f.eks. begyndt at lease el-biler til deres tyske kunder. Mon det snart kommer til Danmark?

Skulle man have lyst til en billig sodavand, så man ikke behøver at køre hele vejen til Tyskland, så har LIDL også det på tilbud i næste uge. Du kan nemlig få Jolly-sodavand til kun 2,50 kroner. Du kan få fire varianter, så der er helt sikkert en smag til dig.