Kvickly med nyt tiltag: Her får du aggressivt nedsatte priser på dagligvarer

Generelle nyheder

01/2/23 | 07:26

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Der bliver penge at spare på dagligvarer i fremtiden.

Der har i de seneste år været et øget fokus på madspild, nu er Kvickly i Middelfart hoppet med på trenden med deres nye tiltag

Det skriver Fyens Stiftstidende

De har lavet en afdeling i forretningen hvor de samler både datovarer og defekte varer, som kunderne kan købe til en meget nedsat pris. 

"Jeg synes, det er en skidegod ide, og det hænger godt sammen med den tid, vi er i. Vi har altid stået inde for tiltag, der kan forbedre planeten. Det er også godt for kunderne. Vi kan mærke, at kunderne i høj grad søger gode tilbud i øjeblikket," siger Ole Ebdrup Andreasen, der er direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn.

afdelingen vil komme til at fylde mellem 25 og 30 kvadratmeter og bliver kaldt "Madspildsshoppen". Den vil blive placeret mellem mejeri- og grøntafdelingen i Kvickly. 

Anders Baagland, der er citymanager ser det også som en god investering i den grønne omstilling: 

"Grunden til, at Middelfart Handel går ind i projektet, er fordi, vi vil arbejde aktivt med den grønne dagsorden. Kvickly er de første, vi har gjort det med, og så vil vi gå videre med andre og lave samme proces," siger han.

Mange varer til billige penge

Madspildsafdelingen kommer ikke kun til at gavne planeten men også kunderne, da de får væsentligt villigere varer. 

"Man vil være aggressiv med prisnedsættelserne. Hele formålet er, at varerne ikke går til spilde, og skal man opnå det, så kræver det, at man har nogle skarpe priser i madspildsshoppen. De konkrete priser kommer til at afhænge af varen og situationen," siger Anders Baagland

Det bliver ikke kun varer fra Kvickly man kan købe i Madspildsshoppen. De planlægger nemlig et samarbejde med andre virksomheder og har allerede startet et samarbejde: 

"Vi vil lave en opsøgende indsats for at skaffe endnu flere varer flere steder fra. Vi er lykkedes med at få noget fra Schulstad, så vi kommer til at sælge pølsehorn og foccacia fra deres overproduktion, og som de ellers bare ville blive smidt ud," siger Ole Ebdrup Andreasen.

Afdelingen skulle være klar til kunder allerede denne uge.