Pedel tissede i kollegaers drikkedunke: En blev smittet med kønssygdom

Udland

01/02/2023

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Skrevet af Rikki Jørgensen

Man kan næsten ikke tro sine egne ører, når man hører denne historie. En pedel urinerede i flere ansattes drikkedunke. Det hele skete på et lægekontor i USA. Nu er den ene medarbejdere endda blevet smittet med kønssygdom.

Ifølge en artikel fra Houston Chronicle er den 50-årige Lucio Catarino Diaz blevet anklaget for grov overfald. Påstanden er, at han har udsat snesevis af mennesker for en mulig overførsel af kønssygdomme.

Hans helt igennem vanvittige handling blev opdaget af en kvinde, der arbejder på et lægekontor i Houston.

Hun havde allerede en måned forinden bemærket en mærkelig smag og lugt, som hun troede kom fra vandet fra den fælles vandautomat på kontoret.

Hun reagerede ved at købe en ny drikkedunk, som hun altid fyldte op om morgenen og efterlod på sin arbejdsplads natten over.

Vandet i den nye flaske begyndte dog også at smage mærkeligt. Derfor købte hun endnu en drikkedunk, men det hjalp heller ikke.

Den 20. september bemærkede en kollega, at vandet i kvindens flaske var gult. Hun fik testet væsken, og det viste sig at være urin.

Herefter begyndte medarbejderne at snakke sammen. Flere kunne fortælle, at de også havde bemærket, at vandet smagte anderledes og lugtede dårligt.

Derfor installerede kvinden et overvågningskamera på sit skrivebord, så hun kunne finde ud af, hvad der skete med hendes flaske natten over. Det viste sig at være en helt vanvittig handling, der stod bag.

Optagelserne viste en mand, der stak sin penis ind i vandflasken og satte den tilbage på bordet kort efter. Det var pedellen Lucio Catarino Diaz.

Da betjentene konfronterede pedellen, indrømmede han alt.

Han forklarede, at han gennem otte måneder gentagne gange havde urineret i medarbejdernes drikkedunke. Pedellen var tilmed syg, men det vidste han ikke selv.

Lucio Diaz led nemlig af herpes, som smitter ved overførelse af kropsvæsker, og netop den sygdom var blevet transmitteret til en af medarbejderne.

Nu sidder den 50-årige pedel varetægtsfængslet og venter på sin retssag.