Kan du finde de 3 kamuflerede slanger? Viralt billede af slanger efterlader folk lamslåede

Generelle nyheder

02/08/2023

Foto: Screenshot, Facebook / @K2C Wildlife Encounters, LLC
Foto: Screenshot, Facebook / @K2C Wildlife Encounters, LLC

Skrevet af Emil B.

For nylig gik en hundeejer i Fairfax County, Virginia, rundt i et skovområde nær deres hjem. Og på en hængende hår opdagede personen tre skællede besøgende, der var kamufleret blandt bladene.

Bekymret for sin egen og sit kæledyrs sikkerhed ringede personen til K2C Wildlife Encounters for erfaren assistance. Da medarbejdere fra dyrelivskontrollen ankom, så de de skjulte slanger – men kun lige akkurat.

Det fortæller thedodo.

Og de har valgt at dele opslaget på Facebook: "Se hvad der sker, når du har kobbersnoge i bladene," skrev K2C Wildlife Encounters i et opslag på Facebook: "Magi, og puf, så forsvinder de!"

Omhyggeligt brugte dyrelivskontrolpersonalet tænger og kroge til at flytte kobbersnogene i en spand. Slangerne blev derefter flyttet til en sikrere omgivelser, længere væk fra mennesker og kæledyr.

Men første trin var jo at finde frem til de tre slanger, så har får du en lille udfordring: Kan du finde slangerne på billedet?

Lige under det første billede er en version af billedet, hvor slangerne er markeret, så du kan se, om du kunne finde dem.

Foto: Screenshot, Facebook / @K2C Wildlife Encounters, LLC

Fandt du dem? Hvis ikke, eller hvis du bare vil være sikker, så se bare herunder, hvor de faktisk gemte sig!

Foto: Screenshot, Facebook / @K2C Wildlife Encounters, LLC

Tilfredse med indsatsen

Eksperter fra K2C Wildlife Encounters er glade for, at slangerne i dette tilfælde kom i sikkerhed. Ifølge LiveScience er kobbersnoge de mest sandsynlige slanger til at bide mennesker i USA, men deres gift er mild. Disse slanger spiller en afgørende rolle i deres økosystem, da de hjælper med at kontrollere gnaverpopulationer.

"Slanger bliver ofte demoniseret i medierne, og så spiller myter og bylegender på frygte omkring slanger," fortalte Bonnie Keller, medstifter af K2C Wildlife Encounters til The Dodo. Men som fortæller: "Slanger af enhver art er meget mindre tilbøjelige til at skade dig end en hund, hest, kat – eller endda en kanin."

Keller opfordrer alle, der bor i områder med slanger, til at uddanne sig selv om deres skællede naboer. På den måde vil slanger som disse have en bedre chance for at overleve i naturen: "Lær om dine lokale slanger, så du forstår, hvordan de ser ud, og hvor de mest sandsynligt findes. Viden er magt."

Foto: Facebook @K2C Wildlife Encounters, LLC