Her finder du Danmarks bedste McDonalds

Generelle nyheder

31/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Den blev valgt blandt de omkring 100 McDonalds-restauranter i landet.

Onsdag aften blev Danmarks bedste McDonalds restaurant kåret.

Det skriver Jyske Vestkysten

Der findes omkring 100 danske McDonalds restauranter, som alle var i opløbet til at blive kåret som Danmarks bedste - det blev dog restauranten i Storegade i Esbjerg, der løb med sejren,

Det er andet år i træk at restauranten løber med titlen som Danmarks bedste.

I 2021 vandt restauranten nemlig som årets bedste "drive thru", og i år var det så hele butikken der vandt.

Fejres i København

Det er Micahel John Munk Kristiansen, der ejer restauranten i Esbjerg. Han begyndte sin karriere på gulvet ved McDonalds og ejer nu flere restauranter rundt om i Jylland og på Fyn.

"Jeg er helt vanvittigt stolt. Restauranten i Storegade har gennem mange år præsteret at holde et meget højt niveau, og jeg ved også, at den har været med i opløbet om flere priser gennem årene. Jeg synes, det er meget velfortjent, og jeg ved, at medarbejderne er glade og går rigtig meget op i det," siger Michael John Munk Kristiansen til Jyske Vestkysten.

Michael deltog i fejringen i København sammen med i alt cirka 40 andre medarbejdere, der var blevet fragtet til København i bus.

"Det var en rigtig god tur, og der var højt humør, men også lidt trætte medarbejdere," fortæller Michael John Kristiansen, der tilskriver en stor del af æren til Storegade-afdelingens restaurantchef, Danni Smorawski.

Fremhæver medarbejderne

Det var også medarbejderne Mads Friis, der er den administrerende direktør ved McDonalds i Danmark, fremhævede.

Da han overrakte prisen sagde han blandt andet:

"Årets restaurant 2022 er først og fremmest kendetegnet ved et stærkt fokus på medarbejderne. Restauranten har et højt uddannelsesniveau blandt lederne, høj personale-tilfredshed og få opsigelser – selv i perioder hvor resten af landet har været hårdt ramt af opsigelser. Som konsekvens af det stærke fokus på medarbejderne leverer restauranten også flotte resultater på hastighed, præcision i udleveringerne og gæstetilfredshed. En fortjent pris til Esbjerg."

Restauranten vinder med titlen også et tilskud til personalekassen på 20.000 kroner.