Heldig dansker går ind i 2023 med et kæmpe brag: Vinder 7 millioner i Lotto på årets sidste dag

Generelle nyheder

01/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

En heldig dansker blev lørdag forgyldt med en gevinst på 7.000.000 kroner

En heldig dansker blev lørdag forgyldt med en gevinst på 7.000.000 kroner ved årets allersidste Lotto-trækning. Kuponen var købt i Holbæk Kommune. Derudover blev der nytårsaften vundet 1 million kroner på kuponer købt i Agerbæk og Hjørring.

Det skriver danske spil i en pressemeddelelse

Så skal der skåles

Normalt venter man til midnat med at skåle i champagne og ønske hinanden tillykke med nytåret, men en dansker med en Lotto-kupon købt i Dagli’ Brugsen i Vipperød kunne lørdag tage forskud på glæderne, da vedkommende allerede lidt før klokken 21 nytårsaften kunne fejre, at kuponen havde indbragt 7.000.000 i Lotto.

”Vi bliver her i Danske Spil altid glade, når danskerne vinder i vores lotterier, og vi vil gerne ønske et stort tillykke – og et ekstra godt nytår – til den heldige vinder,” siger Malene Mølgaard, som er administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.

Hun tilføjer, at vinderen vil blive kontaktet af en særlig millionærrådgiver, der kan hjælpe vedkommende godt på vej i den nye virkelighed med mange ekstra millioner kontoen.

”Det kan være en stor omvæltning, især hvis man vinder mange penge, og vi ønsker hos Danske Spil at hjælpe nye millionærer godt på vej,” siger Malene Mølgaard.

Den umiddelbare, økonomiske fremtid ser ud til at være sikret for den heldige vinder. Og mon ikke der også lige var råd til at suse i kiosken for at købe en frisk flaske champagne til rådhusklokkerne slog 12?

Millionærgarantien fejrede også nytår

Vanen tro blev der lørdag aften også trukket to vindere af Lottos Millionærgaranti, som hver modtager 1 million kroner. Det er nemlig ikke kun rækkerne med de udtrukne Lotto-numre, der kan være gevinst på.

Den ene vinder af Millionærgarantien har købt sin gevinstgivende kupon i Telma i Agerbæk, mens den anden kupon er købt i Spar i Hjørring.

Danske Spil har endnu ikke tal med nytårsaftens vindere, men ønsker dem alle et stort tillykke.