Hårekspert: Disse frisurer giver dig et yngre udseende

Generelle nyheder

04/6/23 | 10:48

Foto: Pexels @Kampus Production
Foto: Pexels @Kampus Production

Skrevet af Katrine Lykke

Ønsker du en friskere frisure, der ikke kun ruller hårene, men også årene tilbage? Håreksperten deler her sine yndlingsfrisurer for dig, der ønsker et yngre look.

Sommeren er lige begyndt, og det er tid til en flot, ny sommerfrisure. Andrea Claire er både frisør og makeupartist, og hun ved, hvordan man kan skabe et ungt look. Det giver nærmest illusionen af, at man har fået et ”ansigtsløft”, fortæller eksperten.  

70’ernes store hårtrend er tilbage 

Shag er en af 70’ernes helt store hårtrends. Frisuren er kendetegnet ved mange etager og et skødesløst udtryk, og netop denne frisure er en af ​​hårekspertens yndlings "ansigtsløftende snit". Du kan tilpasse den til enhver alder og ansigtsform, fortæller hun og uddyber, at det er vigtigt, at håret ”punktklippes”, i stedet for i lige linjer. Det tilfører nemlig naturlig bevægelse til håret. 

Den klassiske page

For dig, der foretrækker en kortere frisure, går pagen heldigvis aldrig af mode, men tilfør gerne pagen nogle lag, råder eksperten: ”Det frisker det klassiske look op". 

Den klassiske page passer til alle hårtyper, og den er i øvrigt fantastisk, hvis du foretrækker at lade håret lufttørre. 

”Dette bør du undgå”

Uanset hvilken frisure du vælger, har håreksperten dog et overordnet råd, der gælder alle, der ønsker et ungdommeligt look: Undgå de skarpe linjer, hvor der skal masser af hårspray til at holde frisuren perfekt, advarer hun. Et mere løssluppent hår giver dig nemlig et friskere look, og så er det som en sidegevinst også meget lettere at sætte.

Sidst men ikke mindst må du ikke glemme farven. Hvad end håret gråner eller om du allerede har farvet lokkerne, så kan en ny farve friske enhver frisure op og give dig et mere ungdommeligt udseende.