Godt vejrnyt i sigte: 25 grader på vej

Generelle nyheder

21/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er særligt næste uge, vi skal glæde os til!

Torsdag viste sig fra en lovende side for de af os, der savner solrigt sommervejr.

Nuvel, temperaturerne lader stadig noget tilbage at ønske, men det har da i hvert fald ikke været nødvendigt med vinterjakken!

Spørgsmålet er jo så, om det går den rigtige vej i forhold til sommervejr over Danmark?

Og det er der noget, der godt kunne tyde på!

Fredag

Vi skal dog første igennem en weekend, der ikke byder på oplagt udendørsvejr. Ifølge DMI vil det meste af i dag, fredag, holde tør, og til formiddag vil der også være nogen sol.

Desværre kommer der skyer ind over landet sidst på dagen, og de har både regn og byger med sig. Der er endda risiko for torden lokalt. Temperaturerne vil nå op mellem 17 og 22 grader.

I aften og i nat fortsætter det skyede vejr med regn eller byger, der lokalt kan være med torden. Temperaturerne falder til mellem 8 og 15 grader.

Lørdag

Weekends første dag byder på endnu mere regn eller byger, og ellers skyet og mest tørt vejr.

Men i dagens løb klarer det op med nogen eller en del sol og tørt vejr, og temperaturerne når op mellem 15 og 20 grader.

Om aftenen bliver det tørt med en del sol, og natten til søndag byder på dels klart vejr. Temperaturerne når ned mellem 9 og 15 grader.

Søndag

Weekenden slutter af med en overordnet tør dag med nogen sol, selvom der om eftermiddagen vil komme skyer flere steder. Temperaturerne når op mellem 16 og 22 gradrer.

Søndag aften bliver tør med nogen sol, og natten til mandag byder på delvist klart vejr og temperaturer ned mellem 10 og 15 grader.

Men så begynder der at ske noget!

25 grader i sigte

Prognoser er jo altid en usikker størrelse, særligt jo længere frem i tiden, de gælder.

Ikke desto mindre viser DMI's prognoser, at vi tirsdag kan nå op på 25 grader, og kigger vi længere frem ser det ud til, at temperaturerne holder sig i det leje.

Så lad os krydse fingre for, at sommeren faktisk er på vej til Danmark!