Frisør deler en frisure som giver et ungdommeligt og sundt look

Generelle nyheder

09/03/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Når man bliver ældre, ældes håret også – både tekstur og farve ændrer sig, bliver tyndere og mere gråt. Der er dog måder at omfavne det grå hår, og få håret til at se så ungdommeligt ud som muligt.

Omfavn det naturlige

Express.co.uk talte med håreksperter om den bedste hårfarve, frisure og stil til midaldrende kvinder. De fortalte, hvordan man også kan se ung ud med gråt hår, hvis frisuren og stilen er rigtig.

 Suzie McGill, kunstnerisk leder hos frisørsalonen Rainbow Room International, fortalte Express.co.uk, hvordan de midaldrende "kan omfavne det grå".

 Hun sagde: "Grå har aldrig været så trendy som nu, så hvis du har det, så udnyt det. Spørg din frisør om at tage dig tilbage til dine rødder og bruge tonere til at holde det grå hår smukt, skinnende og sundt.

 "Naturligt gråt hår kan mangle glans, så det er så vigtigt, at hvis du beslutter dig for at omfavne dit grå, at besøge din frisør regelmæssigt for at få tonere til at holde farven glansfuld så den altid ser frisk og strålende ud.

Der er ingen regler, men..

Hvis man ønsker en farveændring, når de grå rødder begynder at dukke op, forklarede Suzie at "der er ingen regler".

Hun understregede dog, at det er værd at "undgå at gå for mørkt eller for lyst, da det kan føre til, at din hud får et ’udvasket’ look,”

"Hvis du ikke ønsker at vælge en kraftig farve eller pastelfarve, er farver som highlights og balayage en fantastisk metode til at give håret et mere ungdommeligt og frisk finish, samtidig med at den tilføjer dybde og glans til håret," tilføjede hun.

Laura Elliot, uddannelseschef hos Neal and Wolf salon, var enig i, at det er vigtigt at vælge en farve som fremhæver huden.

Hun sagde: "Når du vælger at forandre hårfarven, er det vigtigt at styre væk fra alle kraftige farver, da dette kan fremhæve aldring i huden.