Forsvundet siden 23. januar: Har du set Mads?

Generelle nyheder

29/01/2023

Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Familien ønsker desperat et livstegn

26-årige Mads Ehmsen fra Oksbøl er nu forsvundet på sjette dag og forældre Lotte Andersen og Preben Ehsen er bekymrede for deres søn.

Det skriver Jyske Vestkysten, der har været i kontakt med Mads' forældre, som meget gerne vil høre, om Mads er okay, hvad end det er fra Mads selv eller venner og bekendte, som kan oplyse, om Mads er i god behold

Sidst set mandag

Mads forsvandt mandag den 23. januar om eftermiddagen omkring klokken 15.30. Han forsvandt fra parkeringspladsen ved Løvbjerg i Varde.

"Jeg så ham stå og snakke med en eller flere personer i en grå personbil i Varde. Han stod på Hjertingvej over for Løvbjerg. Det var sidste gang, jeg så ham," fortæller Lotte Andersen og tilføjer:

"Det var egentlig først, da en af Mads’ veninder ringede til os fredag, at vi virkelig undrede os. Veninden spurgte os meget bekymret, om vi havde hørt fra Mads, for hun havde ikke hørt fra ham i lang tid. Det var på det tidspunkt, vi kontaktede politiet, som skrev en efterlysning på Twitter."

Negative kommentarer på facebook

Det var Syd- og Sønderjyllands Politi der lavede et opslag på Twitter, hvor de skrev at Mads Ehmsen ikke var set siden den 24. januar. Lotte Andersen fortæller dog at det var den forkerte dato, hun ved en fejl havde oplyst til politiet.

Familien har oplevet en del negative kommentarer på efterlysningsopslag på internettet - især Facebook, og det er de kede af:

"Vi ved godt, at Mads har nogle venner, som udfordrer de “normale” grænser i livet. Men Mads var på vej imod et rigtigt godt sted. Vi elsker ham og er meget bange for, hvad der er sket med ham. Det er også derfor, vi kommer med det her nødråb: Mads, vil du ikke godt kontakte os, vi savner dig," melder forældrene ud.

Mads Ehmsen er forsvundet uden sin mobiltelefon, så familien kan ikke få fat i ham, men håber på et livstegn fra en af Mads' venner eller bekendte