Far lærer datter noget, der får hjerter verden over til at smelte

Generelle nyheder

08/10/2023

Screenshot: TikTok @cayleywilders
Screenshot: TikTok @cayleywilders

Skrevet af Emil B.

I en video, der er delt verden over, kan man se, en far og en datter ude i haven. Og det er der en særlig grund til, og i denne video får du præcis af vide hvorfor.

Da hun så dette øjeblik mellem far og datter, smeltede hendes hjerte straks. Men det var ikke kun Cayley Wilders fra Kent i England, der havde det sådan, men også millioner af andre. Moderen filmede dette vidunderlige øjeblik og lagde det på TikTok for nogle få dage siden.

I mellemtiden har dette virale hit fået godt syv millioner visninger. I klippet kan man se far Connor øve sig med sin datter Arabella i at hoppe. Ja, du læste rigtigt: Den britiske far hopper foran den lille pige for at vise hende, hvordan man gør det rigtigt.

Grunden er, at børnepleje er vigtigt i Storbritannien. Børnene testes regelmæssigt for færdigheder som sprog, sociale færdigheder, hørelse, syn og motorik som f.eks. hopning.

Lige før den næste af disse undersøgelser havde Arabella lidt problemer med det sidste: "Da jeg fortalte min mand, at hopning var det eneste, hun ikke kunne, ville han selv se det og gik ud i haven med hende for at øve det," sagde Cayley i en samtale med Newsweek.

Så begyndte moderen virkelig at sværme: "Jeg arbejdede hjemmefra, og jeg hørte dem ude i haven, så jeg kiggede ud og så dem hoppe sammen. Jeg var stolt og lykkelig over, at de begge to var mine."

I mellemtiden har den to-årige Arabella overstået sin store dag: "Træningen med min mand fungerede virkelig godt, og nu kan hun hoppe, og hun var meget spændt, da vi bad hende om at vise det for os," sagde Cayley.

Men ikke kun hendes forældre, men også sundhedskonsulenten blev imponeret over barnets hoppefærdigheder.

Derudover kom publikum på TikTok, som sparede hverken på likes eller hjerte-emoji.

"Jeg synes, vi bør værdsætte og anerkende fædre mere, da de ikke får nok af det," konkluderede moderen.