Er du blevet millionær i weekenden? To Lotto-vindere mangler fra disse byer

Generelle nyheder

16/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

To Lotto-spillere – en fra Fyn og en fra Midtjylland – fik lørdag hver en gevinst på 1.000.000 kroner, men hvor er vinderne?

Der var ingen, som ramte de syv rigtige vindertal i lørdagens trækning i Lotto, men for et par heldige Lotto-spillere, fra henholdsvis Fyn og Midtjylland spiller det vist ingen rolle. De to blev nemlig udtrukket som vinder af Milliongarantien.

Den ene kupon er blevet købt i Kvickly i Svendborg af en heldig kunde, der købt fem rækker Lotto, hvoraf en af dem endda gav en gevinst på 60 kroner, udover millionen.

Den anden kupon er købt i supermarkedet Løvbjerg i Odder i det østlige Midtjylland – af en kunde, der var en smule mere heldig end den første: På kuponens 10 rækker var der gevinster for 120 kroner - plus millionen.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne - som ikke nødvendigvis kommer fra de to byer - men ønsker dem et stort tillykke.

Og hvis du har en Lotto-kupon i inderlommen, der er købt i enten Svendborg eller Odder, så kan det da godt være, at du lige skal få dem tjekket.

Om Millionærgarantien

Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 700 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Om Lotto:

- Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften.

- Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker.

- Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.