Ejer af Land Rover finder vanvittig seddel i forruden

Generelle nyheder

14/07/2023

Foto: Pexels @MikeBird
Foto: Pexels @MikeBird

Skrevet af Emil B.

En Land Rover Discovery-ejer blev målløs og rundt på gulvet, da han opdagede en stødende seddel på hans køretøj.

Adam Chester havde parkeret sin 4x4 tæt på krydset mellem Station Road og Clarence Road, mens han besøgte en ven. Men da han vendte tilbage til sin bil torsdag og fredag, fandt han beskeder fastklemt i døren og under forruden på hans 2011-dieselmotor.

En håndskrevet note stillede spørgsmålstegn ved nødvendigheden af ​​at køre et stort, forurenende køretøj: "Har du virkelig brug for et stort, forurenende køretøj for at komme rundt i en by? Kan du have en god dag!" 

På en anden seddel i sort og hvid tilbød et sarkastisk forslag: "Kører du Jeep, 4x4 eller Range Rover i byen? Du kunne være berettiget til gratis penisforstørrelsesterapi på NHS." Sedlen indeholdt billeder af de nævnte køretøjsmodeller og et telefonnummer, der førte til telefonsvarer.

Foto: @Nick Wilkinson BirminghamLive

"Klimaprotest tilladt, så længe de ikke skader bil"

På trods af meddelelsernes besynderlige og krænkende indhold anerkendte hr. Chester, der betragter sig selv som miljøbevidst, den mystiske flueplakaters perspektiv og var glad for, at der ikke blev gjort skade på hans bil.

Som han uddybede Chester: "Jeg er helt for, at folk har en mening og får lov til at protestere. Havene stiger, klimaændringer er bekymrende. Vi skal altså være opmærksomme, men de skal højere op i hierakiet. Gør regeringen nok? De har ikke forårsaget nogen skade på bilen. Hvis der var skader på bilen, ville det have været et andet scenario."

Hr. Chester, der har boet i Harborne i det sydvestlige Birmingham hele sit liv uden nogen tidligere problemer, er siden flyttet til Bearwood med sin partner. Han ejer desuden en ejendom i Spanien udstyret med solpaneler, hvilket yderligere viser hans engagement i miljøet.