Dødsårsagen afsløret: Sådan døde Ivana Trump

Generelle nyheder

16/07/2022

Skrevet af Kathrine Frich

Ivana Trump, der er ekskone til Donald Trump, døde denne uge. Nu viser det sig, at hendes død skyldes et fald.

Torsdag aften dansk tid blev det bekræftet af Donald Trump, at hans ekskone, Ivana Trump, er afgået ved døden i en alder af 73 år.

Nu har det vist sig, at ekskonen til den forhenværende præsident, afgik ved døden som følge af skader på sin torso.

Det skriver Ritzau, der også oplyser, at der er tale om skader, som hun pådrog sig i forbindelse med en ulykke i sin lejlighed torsdag. Her faldt hun nemlig på en trappe, lyder det.

Dette er blevet oplyst af en talsmand for retsmedicineren i New York ifølge nyhedsbureauet dpa.

Faldt ned af trappen

Tidligere er det blevet oplyst af en politibetjent fra New York, at Ivana Trump var faldet ned af en trappe i sin lejlighed. Det er dog først nu, at det er blevet bekræftet, at det rent faktisk var dette fald, der var årsagen til hendes død.

Ifølge Reuters skulle man være overbevist om, at der var tale om en ulykke. Af denne grund er der heller ikke nogen mistanke om, at der skulle ligge en kriminel handling bag Ivana Trumps død.

"Retsmedicineren har fastslået, at hendes dødsårsag var en ulykke forårsaget af stumpe stødskader på hendes torso," lyder det fra retsmedicinerens kontor ifølge Ritzau.

Ingen yderligere efterforskning

Derudover er det også blevet oplyst, at man ikke har i sinde at kommentere yderligere på efterforskningen af Ivana Trumps dødsfald.

Ivana Trump, der blev født med navnet Ivana Marie Zelníčková i Tjekkoslovakiet tilbage i 1949, var gift med Donald Trump fra 1977 frem til 1992.

Sammen har de fået børnene Ivanka, Donald Junior og Eric Trump. Sammen med Donald Trump var Ivana en meget prominent personlighed i New Yorks jetset op igennem 1980'erne. Af denne grund fik det også betydelig mediedækning, da hun og Donald Trump blev skilt i 1992.