DMI: Solen kommer tilbage

Generelle nyheder

29/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Efter en weekend fuld af skybrud vender solen nu tilbage

Efter en utrolig regnfuld weekend vender solen nu tilbage.

En våd weekend er slut. Flere steder er der faldet store mængder regn, der har påvirket trafikken. Der har dog været store regionale forskelle.

Lørdagens vejr gav især regn til de østlige egne mens søndag bød på store nedbørsmængder i de nordlige egne.

Det skriver DMI 

Lavtrykket, der har været årsag til weekendens regnvejr har bevæget sig østover. Det betyder at mandag byder på regn til Sjælland, Sydsverige og Bornholm, hvorefter det fortsætter østpå.

Et højtryk begynder at bygge op nord for Færøerne og giver de kommende dage mere stabilt vejr til Danmark med sol og temperaturer omkring 20 grader.  


Tirsdag får vi lidt eller nogen sol og mest tørt vejr, men mulighed for enkelte byger især i den nordvestlige del af Jylland.

Temperaturerne bliver op mellem 17 og 22 grader, og svag til frisk vind fra nord og nordøst.

Om aftenen får vi lidt eller nogen sol og om natten tørt og til dels klart, men i den sydlige del af landet samt på Bornholm stedvis mere skyet med byger hist og her.


Onsdag bliver det tørt med nogen eller en del sol. I den sydlige del af landet samt på Bornholm bliver det stedvis mere skyet med mulighed for enkelte byger hist og her.

Temperaturerne bliver op mellem 17 og 21 grader og svag til jævn vind fra øst og nordøst, på Bornholm dog op til frisk vind. Om natten mest tørt og klart vejr mange steder.