Butiksgigant vil åbne 25 butikker i Danmark: Nu er den første åbnet i Vejle

Generelle nyheder

01/08/2022

Pressefoto
Pressefoto

Skrevet af Redaktionen

I fredags blev den første butik af mange åbnet i Danmark.

Fredag d. 29. juli kl. 10 åbnede Nordens største byggemarkedskæde Byggmax den første butik i Danmark. Afdelingschef Mathias Mayn bød velkommen i det nye byggemarked på Stiftsvej i Vejle Nord med en stor åbningsweekend.

Alle varer var sat ned med 20 procent rabat hele weekenden. Hylderne er fyldt op med byggematerialer og gør-det-selv-produkter af høj kvalitet.

Kommer man hjem med for mange indkøb, tilbyder Byggmax såkaldte åbne køb på 30 dage, så man fx kan returnere det tømmer, som alligevel ikke blev brugt i byggeprojektet.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at invitere hele Vejle og omegn med til åbningen af den første danske Byggmax. Vi har arbejdet hårdt for at gøre butikken klar, så vi kan give gæsterne den bedste byggemarkedsoplevelse,” siger Mathias Mayn.

Afdelingschef Mathias Mayn har en fortid som butikschef i STARK. Han vil sammen med det første danske Byggmax-team hjælpe de gæster, der besøger butikken – fysisk eller online med dertilhørende click-and-collect og drive-in.

Byggmax-butikken i Vejle er 10.000 kvadratmeter stor, og den rummelige og bilvenlige drive-in gør indkøbet af tunge byggematerialer effektivt og let for gør-det-selv-folket. Butikken vil have åbent alle ugens syv dage – 8-19 på hverdage, 9-16 om lørdagen og 9-16 på søndage.

Den svenske byggegigant ser potentiale i at åbne omkring 25 butikker i Danmark i løbet af de næste fem år. Butikken i Vejle er den første i den ambition.