Aflevér det straks tilbage: Der er mug i marcipanen

Generelle nyheder

26/03/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Rikki Jørgensen

Der er fundet mug i et parti ren marcipan. Derfor tilbagekalder Coop Danmark A/S et parti marcipan, som man ikke skal sætte tænderne i.

Det kan godt være, du havde tænkt dig, at der skulle laves lækkerier i køkkenet i dag. Men hvis det er marcipan, som du planlægger at trylle med, så skal du nok lige kigge en ekstra gang på pakningen, inden du blander det op med andre sukkersager.

For Coop Danmark tilbagekalder nemlig et helt parti marcipan. Det skriver Fødevarestyrelsen.

I meddelelsen fra Fødevarestyrelsen, skriver de, at "Coop Danmark A/S tilbagekalder et parti Coop ren rå marcipan på grund af fund af mug i produktet."

Idet marcipanen indeholder mug, så er produktet uegnet som fødevare.

Det pågældende marcipan er solgt i butikker som Kvickly, SuperBrugsen, Fakta, Coop 365 og Dagli'Brugsen i hele landet. Ligesom det er solgt på Coops hjemmeside.

Har du en rulle rå marcipan med en nettovægt på 200 gram, der har en "bedst før"-dato til den 8. september 2022, så skal du smide produktet ud eller aflevere det i den butik, hvor det er købt.

Produktet har EAN-stregkodenummeret 7340191111134, så du kan hurtigt få at vide, om det er sikkert at blande en kage med den marcipan, du har i køleskabet.