Ældre kvinde har allerede vundet 1 million på skrabekalenderen

Generelle nyheder

02/12/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Men den lille pige fra de klassiske reklamer ville ryste på hovedet og løfte pegefingeren ...

Forestil dig den lille, nuttede pige fra reklamerne, som står og vifter med pegefingeren for at sige, at man ikke må skrabe julekalenderen før tid.

Og forestil dig så en ældre kvinde fra Nordsjælland, der smiler undskyldende, mens hun fremviser sin skrabejulekalender med 10 blotlagte juletræer til en værdi af 1.000.000 kroner.

OG VI ER KUN LIGE I STARTEN AF DECEMBER!!!!

Nej, det er ved første øjekast måske ikke et pænt billede, men faktisk kunne det næsten ikke være smukkere:

Den ældre kvinde, der lige har vundet årets første hovedgevinst på skrabekalenderen har nemlig tænkt sig – helt i julens ånd - at bruge millionen på at glæde andre mennesker.

"Min mand og jeg har i mange år købt tre kalendere. En til ham og to til mig, og den ene måtte jeg skrabe med det samme. Nu er min mand desværre død, så i år købte jeg kun to. Den anden skal jeg skrabe en dag ad gangen i december måned, men jeg er stadig så barnlig, at jeg skraber den første med det samme," fortæller kvinden, der slet ikke kunne tro sine egne øjne, da hun opdagede, at hun havde skrabet 10 juletræer.

"Jeg var fuldstændigt målløs. Nej, der er noget galt. Jeg talte op og modregnede og frem og tilbage... Så ringede jeg til min søn, og sagde, ’der er noget, du skal hjælpe mig med!’ Han troede sikkert, at det var noget med computeren," fortæller kvinden, som i stedet stak sin søn en julekalender og bad ham tælle juletræer, da han kom fordi.

"Han fattede ikke mistanke, men så sagde han: ’Nej, mor! Hold da op! Du har vundet en million.’, og jeg svarede ’Ja, det var jo det, jeg ikke kunne finde ud af,’" fortæller hun med et stort grin.

Skal bruges på at glæde andre

Kvinden betegner sig selv som et helt almindeligt menneske, der har, hvad hun skal bruge, så det er planen, at millionen skal gøre andre mennesker glade.

"Jeg vil ikke foretage mig noget anderledes. Men jeg giver nok mine børn ekstra store adventsgaver, og så er det dejligt at kunne glæde andre. Jeg støtter bestemte organisationer, og det skal være mig en glæde at kunne sende mange flere penge afsted, end jeg plejer. Jeg vil støtte Dansk Blindesamfund, og så vil jeg også give nogle anonyme pengegaver, så der er råd til flere hjælpepakker til fattige familier i sognet," fortæller hun.

Der kan gøres mange gode gerninger for en million kroner. Men det er alligevel ikke helt nok til at opfylde kvindens helt store drøm:

"Vi har også spillet Lotto, og jeg har altid sagt, at hvis vi vandt over syv millioner, så ville jeg oprette et bosted for unge anbragte over 18 år. Det har været min store livsdrøm, men det koster altså mere end en million," siger kvinden, som fortsætter med at spille Lotto i håbet om at vinde de syv millioner kroner.

Og ellers har jo hun muligheden for at vinde en million til: Hun har jo stadig den anden skrabekalender liggende derhjemme … men den er hun ikke begyndt at skrabe endnu. Naturligvis ikke …

"Nejnejnejnej! Uha, det er jo kun den anden december," siger hun og lyder helt forarget.

Nogle traditioner ændrer man bare ikke på.

Kort før 1. december var der allerede indløst 36.000 gevinster på årets skrabekalendere. Deraf en enkelt hovedgevinst på 1.000.000.

Dermed er der stadig lidt over 800.000 potentielle gevinster, som venter på at blive skrabet