3 dage til weekenden: Sådan bliver vejret til og med fredag

Generelle nyheder

19/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er da i hvert fald blevet bedre siden weekenden!

Man kan sige meget om det danske sommervejr, men det er sjældent kedeligt - i hvert fald ikke i den forstand, at man ved, hvad man får på forhånd.

Efter en utroligt solrig og tør slutning på maj, har juni været alt andet end det. Jo jo, der er da solstrejf i ny og næ, men der har også været ufattelige mængder nedbør med skybrud ind imellem, og temperaturerne er ikke ligefrem til shorts og sommerkjoler.

Ikke desto mindre må man sige, at vejret har ændret sig til det bedre, efter weekenden regnede væk mange steder i landet - men fortsætter det nu også sådan resten af ugen?

Nej - men det bliver stadig fint de næste dage!

Onsdag

Ifølge DMI bliver det på Bornholm først skyet med regn, ellers bliver det mest tørt med lidt eller nogen sol landet over, senere stedvis en del sol.

Temperaturerne vil nå op mellem 13 og 18 grader.

I aften bliver det tørt med en del sol, og det bliver efterfulgt af en nat med ret klart vejr. Temperaturerne ryger ned mellem 7 og 12 grader, lokalt måske lidt køligere.

Torsdag

I morgen bliver en tør dag med nogen eller en del sol.

Samtidig tager temperaturerne et lille nøk op til mellem 15 og 20 grader.

Om aftenen bliver det tørt med nogen eller en del sol, men natten til fredag bliver det mere skyet fra sydvest samt stedvis regn. Temperaturerne ryger ned mellem 7 og 12 grader, lokalt måske lidt køligere.

Fredag

Efter to overordnet tørre dag, hvis prognoserne ellers holder, kan vi godt finde paraplyen frem igen fredag morgen.

Det bliver nemlig en skyet dag med regn og byger, lokalt endda med torden, selvom vi dog først på dagen har mulighed for lidt sol i nord og øst. Temperaturerne når op mellem 15 og 20 grader, i de sydlige egne stedvis lidt varmere.

Om aftenen og natten til lørdag fortsætter det skyede vejr med regn eller byger, lokalt med torden, og temperaturerne ryger ned mellem 10 og 15 grader.