12-årig dreng arbejder hårdt for at samle penge til bedste vens gravsted

Generelle nyheder

16/02/2023

Foto: Kristy Hall
Foto: Kristy Hall

Skrevet af Emil B.

En ung dreng, som blev knust over sin bedste vens død, blev yderligere knust, da han fandt ud af, at moren ikke havde råd til at købe en gravsten. Da den unge dreng ikke ville have moren til at besøge en umærket grav, besluttede han at skaffe pengene til at give hende en særlig julegave.

Et smukt venskab

Da Kaleb Klakulak og Kenneth "KJ" Gross mødtes i 2013, blev de venner med det samme - noget deres mødre ikke var i tvivl om. Duoen elskede at tilbringe tid sammen, og de besøgte hinanden jævnligt. 

Singleton følte, at drengene var som sjælevenner og i høj grad elskede hinandens selskab. Ofte spillede de videospil, så film eller besøgte Greenfield Village, som er et område rigt på historiske vartegn. 

De to drenge var så tætte, at det ikke gjorde nogen forskel for Kaleb, at hans bedste ven havde helbredsproblemer.

Da KJ var en baby blev han diagnosticeret med leukæmi og måtte igennem flere operationer gennem sit liv. Nogle gange var hans symptomer så slemme, at han ikke var i stand til at gå ud. 

KJ blev igen indlagt på intensiv i 2018. I månedsvis kom Kaleb og hans mor forbi hver tirsdag for at besøge KJ. Hans mor sagde, at Kalebs hospitalsbesøg var højdepunktet i hendes søns mørke tid.

Venskab og kærlighed selv i døden

Den 1. maj 2018 gik KJ bort efter et følelsesladet farvel med Kaleb. Hans mor fik ham begravet på en familiegrund, men havde ikke råd til en gravsten.

Der besluttede Kaleb og hans mor sig for at handle. Ved hjælp af indsamling af pant og en PayPal-indsamling fik de samlet 2500 dollars sammen til KJs gravsted.

”Nu har jeg et sted hvor jeg kan besøge min søn. Jeg vidste at de elskede min søn, og nu har jeg yderligere bevis for at de stadig elsker ham.” siger den følelsesladede mor.