10 millioner kroner til heldig sjællænder: Så nydes morgenkaffen ekstra meget

Generelle nyheder

22/01/2023

Foto: Danskespil
Foto: Danskespil

Skrevet af Redaktionen

En heldig dansker fra Region Hovedstaden blev ved lørdagens trækning i Lotto 10 millioner kroner rigere.

Årets tredje Lotto-trækning bød på endnu en heldig vinder, der nu er blevet mangemillionær efter at have ramt de syv helt rigtige tal. Den heldige dansker kan derfor nyde morgenkaffen lidt mere denne søndag, og der er med garanti også råd til en basse.

Vinderen bor i en mindre kommune nord for København og spillede med over mobilen. Udover at have vundet den helt store gevinst var der en yderligere gevinst på 116 kroner. Det fulde beløb, som vinderen kan se frem til at få ind på sin konto, er dermed 10.000.116 skattefrie kroner.

Dette var dog ikke aftenens eneste vinder, da der som vanligt også skulle findes to vindere af Millionærgarantien.

Tre nye millionærer lørdag aften
For ligesom hver eneste lørdag aften året rundt skulle der også i går aftes trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Aftenens to vindere af Millionærgarantien:

  • Den første, heldige millionvinder spillede med via sit PLUS-abonnement og er fra det sydlige Amager.

  • Den anden vinder købte sin kupon i Spar i Ejstrupholm i Midtjylland og havde yderligere en gevinst på 60 kroner. Den samlede gevinst lyder derfor på 1.000.060 kroner.

”Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier – også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til. Det kan være en stor omvæltning fra den ene dag til den anden at få millioner af kroner ind på kontoen, og derfor gør vi meget ud af at give specialiseret rådgivning til dem, der er så heldige. Det gør vi for at sikre, at vinderne får taget godt hul på den nye tilværelse som millionær eller endda multimillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men vi ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto, 21. januar

3, 4, 7, 17, 24, 30, 31

Tillægstal Lotto, 21. januar

11