Småt med tid? Trick viser, hvordan du kan tørre tøjet på 2 timer uden tørretumbler

Forbrug

15/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kan spare dig en masse penge og tid!

At vaske den snavsede tøjbunke og lægge dem til tørre er en af ​​de værste huslige pligter. Det kan være en næsten uoverskuelig opgave overhovedet at gå i gang med at sortere det tøj, der skal vaskes endsige at gennemgå den udmattende opgave at hænge beklædningsgenstandene pænt på tørrestativet

Og hvis det ikke var slemt nok, fylder sådan et tørrestativ absurd meget i hjemmet, ligesom det ikke kan undgås, at man skal gå rundt i flere dage i en lugt af vådt vasketøj, imens det tørrer.

For at tackle det velkendte problem har en kyndig mor delt et "genialt" trick til at rense sit våde tøj inden for "et par timer", alt imens hun holder det ude af syne.

Hyldes online

Chloe Jane Farrow , som kvinden hedder, delte sin skelsættende teknik på den populære videostreamingtjeneste TikTok.

Moren, som har mere end 700 følgere på kontoen @chloejanefarrow, er blevet rost online for at dele sin 'geniale idé' blandt de, der har set videoen - hvilket må siges at være et ganske anseeligt antal!

Videoen er nemlig set mere end flere hundrede tusinde gange, og det er nok ikke sandsynligt, at de 700 følgere hver har set videoen knap mere end 400 gange hver (hvilket de skulle have gjort, hvis de alene havde stået for antallet af visninger).

Sådan gør hun

I videoen forklarer Chloe, at hun blev stillet spørgsmålet: "Bliver du nogensinde træt af våd vask liggende?" Og det bragte hende videre til at dele sit trick med omverden.

Og tricket er så simpelt, at det næsten gør ondt: Hun sætter nemlig tørrestativet med det våde tøj ud i badet.

På den måde står det våde tøj og tørrer i et rum, der ikke tager skade at øget fugt, og som ofte har gode udluftningsmuligheder. Samtidig slipper hun for, at stativet skal stå og fylde i et andet rum i hjemmet.

Derefter tænder hun sin affugter, og så tørrer tøjet i løbet af et par timer, forklarer hun.

En person skrev til kommentarsektionen: "Dette er genialt!!"

"Åh gud, hvorfor tænkte jeg ikke på det?" lyder det fra en anden.

En anden TikToker hævder i kommentarerne, at vedkommende allerede havde taget den nemme metode til sig. Her lyder begrundelsen, at badeværelset også altid virker til at være varmere end resten af hjemmet.