Nye skud i smørkrigen - her koster det 15 kroner i weekenden

Forbrug

03/11/22 | 11:06

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Der er flere butikker, der sætter prisen ned.

Mejeriprodukter er en af de grupper, der er steget allermest som følge af energikrise og inflation og alt det andet bras, der har ramt os i 2022.

Derfor er det også værd at holde øje med, hvornår man kan spare bare lidt, når man skal ned og købe ind.

Og i weekenden kan det godt betale sig at holde øje med, hvor man smider Kærgården eller Lurpak i indkøbskurven. Der er nemlig flere butikskæder, der sætter prisen ned.

Går man tilbudsaviserne igennem viser det sig, at 15 kroner åbenbart er det magiske beløb den første weekend af november. Både Rema 1000 og Aldi sælger i hvert fald henholdsvis Kærgården og Lurpak til netop det beløb.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Screendump, minetilbud.dk

Foto: Screendump, minetilbud.dk

Foto: Screenshot, minetilbud.dk

Foto: Screenshot, minetilbud.dk

Rema 1000 sætter prisen på Kærgården ned søndag, og den pris fortsætter så en uge frem. Aldi har imidlertid et weekendtilbud på Lurpak, og der gælder prisen fra fredag d. 4. november til og med søndag d. 6. november.

Men faktisk er der endnu flere penge at spare allerede i dag, hvis du er hurtig. I Løvbjerg kan du nemlig på Lurpak til 11,99 kroner, men det er sidste dag i dag med det tilbud.

Så spørgsmålet er, om der overhovedet er flere pakker tilbage, eller om vi skal se granvoksne mennesker stå og råbe og skubbe, fordi de ikke kan få det smør, de så desperat er ude efter (som det er sket før i 2022).

Grunden til, at prisen på mejeriprodukter er skudt sådan i vejret skal blandt andet findes i de høje energipriser, men også i den fødevarekrise, verden er ramt af. Ukraine er nemlig en af verdens største eksportører af korn, og da landet blev invaderet af Rusland, strandede ufattelige mængder korn i det krigshærgede land.

Det er ved at blive sendt ud i verden igen, men det tager lang tid, før det eventuelt vil kunne ses på priserne.

Foto: Screendump, minetilbud.dk

Foto: Screendump, minetilbud.dk