En kyndig mor med fem års erfaring med at sanke mad i skoven deler sine tricks og tips til at hjælpe andre forældre, herunder hvordan hun pakker sine middage fyldt med næringsstoffer.
Det skriver Mirror
Mor til to Kaye Wilkinson begyndte først at lære om det at sanke, da kronisk gigt og colitis ulcerosa gjorde, at hun ikke kunne arbejde og overlevede på et lille budget.
Stegte ris med mælkebøtter
Den 48-årige begyndte at gennemsøge åbne marker i nærheden for planter og vegetation, som hun kunne bruge i sin madlavning, undgå dyre supermarkedsgrøntsager og begrænse penge brugt på benzin.
Et par af hendes yndlingsingredienser inkluderer brændenælder, mælkebøtter, bøgetræsblade, vilde svampe og rosenblade - som alle spises med glæde af hendes børn.
Der er dog nogle farer, der skal undgås, herunder hundeurin.
Moren med de grønne fingre har lavet spaghetti ved hjælp af svampe, stegte ris med mælkebøtter og endda tilføjet brændenælder til en fødselsdagskage.
Svært ved at få enderne til at mødes
Kaye fra Colne, Lancashire, sagde:
"Jeg vil have folk til at indse, at det ikke er en mærkelig ting at lave denne slags mad - det er noget, man bare skal bruge i sine daglige måltider. Jeg vil klart anbefale det. Det er noget, jeg virkelig brænder for."
Naturentusiasten mener, at håndplukning af mad er en smart måde at leve på, især for enhver pengepung-kyndige shoppere.
"Det er en omkostningseffektiv ting at gøre, at gå ud i naturen og plukke ting i stedet for at købe dyre grøntsager fra supermarkedet hele tiden," sagde hun og fortsætter:
"På denne tid af året er der så meget salat. Når det kommer til bladrige ting, kan man næsten helt udenom salat fra butikkerne."
Hun erstatter salat med unge bøgeblade og laver sin egen urtete med rosenblade og brændenælder.
"Du får vitaminer, som ikke er let tilgængelige i butikskøbte ting. Du får ikke brændenælder i et supermarked," forklarede hun og fortsatte: "Det er noget, jeg har gjort længe. Hvis jeg løber tør for spinat, bruger jeg bare brændenælder. Det er en sag om at passe på pengene og sig selv."
Spiser som kongelige
Den hjemmegående mor råder andre forældre til at tænke på at sanke, hvis de har en stram økonomi.
"Jeg føler ofte, at folk bare går forbi gratis mad. De kæmper med økonomien, og jeg er sådan, at 'du kan faktisk spise det her'," sagde hun og fortsatte:
"Det gør mig gal, at folk kæmper for at få enderne til at mødes, når der kan findes frygtelig meget på en gåtur, hvis man leder de rigtige steder."
Kaye fortæller, at hun får positive reaktioner fra sultne familiemedlemmer og venner, som får glæde af hendes innovative måltider.
"Jeg serverer det jævnligt for familie og venner. Det får en positiv reaktion - folk siger bare, 'åh, jeg vidste ikke, at det smagte sådan, det er interessant, hvor finder du det?'," sagde hun og fortsatte:
"Nogle af de mere unikke svampe koster en formue, hvis du køber dem eller bestiller dem på restauranter. Vi spiser som kongelige i nogle sæsoner."
Kaye har dog sørget for at advare andre foderfæller om kun at spise sikre ingredienser - og at passe på områder, der kan være fyldt med hundeurin.