Mor begik kæmpebrøler: Læste etikketten på babytøj forkert

Forbrug

15/04/2023

Screenshot: TikTok @rachaelwoolsey
Screenshot: TikTok @rachaelwoolsey

Skrevet af Emil B.

Forældre verden over er blevet forbløffet, efter de har opdaget, at babystørrelser ikke betyder det, de hidtil har troet.

Morens misforståelse

Moren fortæller, at hun har simpelthen har misforstået størrelser helt forkert. Hun har troet, at tallet på etiketten stod for sin baby størrelse. Men det viste sig at være forkert. I stedet betyder det, hvor lang tid tøjet burde holde, eller hvor mange måneder du kan forvente, at det passer til dit barn.

Moren, der hedder Rachael, har delt sine nyfundne viden på TikTok som @rachaelwoolsey: "Jeg har altid troet, at jeg havde de største babyer, fordi de altid var i størrelsen op over, hvad de skulle have været i. Nej, jeg har faktisk haft størrelsen forkert hele tiden."

Og hun tilføjer: "Hvis noget siger seks måneder, betyder det ikke, at du begynder at putte dem i det på seks måneder. Det betyder, at du har op til seks måneder, før de ikke passer i dem længere. Jeg står sådan lidt, som om vi har en stor dreng, vi har en fremtidig atlet i hænderne. Nej, vi har en gennemsnitlig dreng med en dum mor."

Ikke alle er overbevist

Flere personer, der har set videoen, mener dog, at moren ikke har ret i det. En person skriver: "Jeg tror ikke, det er det, det betyder." En anden personer spurgte: "Er det sandt."

Flere bakkede dog moren op: "Jeg lærte det ikke før mit 3. barn.. lol bare rolig mor - du er ikke alene."

En anden skrev: "Jeg spyttede min kaffe ud i slutningen af videoen. Jeg vidste det heller ikke og troede også, at jeg havde en stor dreng." En tredje tilføjede: "Jeg vidste det heller ikke, før min ven forklarede mig det en dag."

Til de kommentarer runder moren af med at sige: "Det er helt klart et estimat, alle babyer er forskellige!"