Mekaniker med 55-års erfaring: Sådan forhindrer du, din bil overophedes i varmt vejr

Forbrug

06/09/2023

Foto: YouTube @Scotty Kilmer
Foto: YouTube @Scotty Kilmer

Skrevet af Emil B.

En ekspertmekaniker med over 50 års erfaring har delt med sine abonnenter, hvordan de forhindrer, at deres bil overophedes.

Når temperaturerne nærmer sig de 30 grader Celsius, er bilister være ivrige efter at gøre, hvad de kan for at holde deres køretøj køligt.

Scotty Kilmer postede en video til sin YouTube-kanal, hvor han viste, hvad man kan gøre for at forhindre, at ens bil bliver for varm. Motoreksperten fortæller seerne, at de først skal bruge et lækagesporing til at tjekke kølervæsken for eventuelle lækager.

Scotty forsikrer dem, der ikke har udstyret liggende i deres garage, om, at de kan "købe dem brugte for cirka 250 kroner", mens nyere modeller sælges "for omkring 550 kroner".

Når det er gjort, sværger Scotty til at tjekke kølefansene ved at starte motoren og "sætte klimaanlægget på fuld styrke".

Snurrer begge blæsere, betyder det, at der suges tilstrækkeligt med luft gennem radiatoren for at forhindre, at motoren overophedes. Scotty afsluttede med et opfordrende råb til dem, der kæmper med deres overophedede motor.

"Så næste gang din bil begynder at overophede, så bliv ikke vred," fortalte han sine abonnenter og tilføjede: "Op med motorhjelmen og fiks det!"

Kæmpe taknemmelighed

Videoen fik over 4 millioner seere med tusinder, der roste eksperten for hans smarte råd.

En sagde: "Jeg havde ingen anelse om, at du kunne teste fans på denne måde. Jeg lærer virkelig noget nyt hver dag med Scotty. Tak!"

En anden bruger tilføjede: "Tak, Scotty. Selv 10 år senere er denne video nyttig. Det, du gør for samfundet, er fantastisk!"

"Bedste mekaniker nogensinde," tilføjede en tredje.

Se hele videoen på YouTube.