Lidl gør det igen: Køb Lidl-sko til 129 kroner

Forbrug

23/11/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Nu lancerer Lidl nye sko

Lidls kollektioner

I den nyeste tilbudsavis fremgår det, at de ikke bare kommer med nye lidl-sko men en hel kollektion. 

Der kan både fås en Lidl hue i tre forskellige designs. Og to forskellige joggingsæt 

Det er dog ikke første gang at butikken lancere en hel kollektion. Det gjorde de også i sommers, hvor man blandt andet kunne få badebukser med lidl-logoet på. 

I 2021 da lidlkollektionen af sneakers var ekstremt eftertragtede kunne man købe sig et par for 111 kr., hvis ellers man var en af de heldige, der nåede at få fat i et par.

Sidste gang var de steget til den nætte sum af 122 kr, mens man i dag skal betale 129 kroner for et par lidl-sneakers 

Tre grunde til den store succes

Ligesom altid´har produkterne et tydeligt 90’er-inspireret look og tapper altså dermed ind i en af tidens helt store toneangivende trends, nemlig 90’er-looket med de brede bukseben, mavebluser og små håndtasker.

Ud over 90’er-looket rammer Lidl også plet i forhold til en anden trend, nemlig det, man betegner som ”normcore”. Hvor det længe således har betydet noget, at tøjet var fra et bestemt mærke, går de unge nu i en anden retning og er begyndt at gå i tøj og sko, som ikke behøver have et bestemt mærke på brystet. Det er med andre ord blevet trendy at gå i billigt tøj af ukendt oprindelse, og det er altså her, at Lidls produkter rammer plet.

Endelig har Lidl været smarte og har lanceret deres kollektion som en limited edition, som er sat til salg til overkommelige priser – og det er forbrugerne åbenbart vilde med.