Lav lækker mad sammen med Lidl: Sælger særlig grill til vanvittig pris

Forbrug

08/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Har du altid drømt om at svinge kokkeknivene derhjemme og øve dig i japansk madlavning, så skal du skynde dig ned til Lidl i næste uge. Der er nemlig en helt særlig grill på tilbud.

Stegning på en teppanyaki-grill er bare anderledes. Det er både underholdende og velsmagende.

I næste uge har Lidl tilbud på en grill, som bare er et must for hjemmekokke med hang til kreativ madlavning. Stegepladen er god at arbejde med, og takket være det gode design kan du stege flere ting på én gang.

Du kan sagtens stege bøfferne, så de får en sprød overflade og bliver rosa og møre indvendigt. Grillen måler 49 x 27 centimeter og kører med 2000 watt.

Teppanyaki-grill er japansk kogekunst

Stegepladen er fremstillet ud i ét, så den ikke indeholder svejsesømme eller samlinger.

På den måde sikres der en optimal varmefordeling, samt at varmen bevares. Teppanyaki-pladen er inddelt i to zoner, så man for eksempel kan vælge at stege på den ene zone og holde alle sine lækre madvarer varme på den anden.

Når man laver mad på en Teppanyakki-grill, så giver det aromatisk og saftig smag. Det er også velegnet til folk, der foretrækker sund og kalorielet mad.

Det er f.eks. en mulighed at sprødstege grøntsager ved 250 °C på ganske kort tid. På den måde bevares både vitaminer og mineraler, samtidig med at farve, konsistens og smag bliver helt fantastisk.

Med den flade stegeflade bliver grillen nem at rengøre. Hæld et glas vand eller nogle isklumper ud på den varme kogetop og skrab resterne af med en paletkniv af metal.

Hvis der er genstridige rester tilbage, så kan de fjernes ved at dryppe saften af en citron eller en smule eddike på grillen.

I næste uge kan du få din første Teppanyaki-grill til kun 299,- Det er et rent røverkøb.