Lidl-kunde lover 'aldrig at handle der igen' efter ydmygende episode

Udland

14/01/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Louise S.

En Lidl-kunde, der befandt sig i en akavet situation ved kassen, hævder: "Jeg tror aldrig, jeg kan vende tilbage til Lidl igen." Kvinden var gået til kassen med gode intentioner, men blev hurtigt rød i ansigtet.

En oplevelse man ville ønske at have undgået

Shopperen beskrev sin sjove, men alligevel forfærdelige oplevelse på Facebook, efter bommerten ved Lidls indkøbskasser efterlod hende med følelsen af aldrig at ville vende tilbage til Lidl igen.

Hun har modigt delt oplevelsen på den populære internationale Facebook-gruppe "Family Lowdown Tips & Ideas"

Her skrev hun om begivenheden: "Jeg tror aldrig, jeg kan vende tilbage til Lidl igen!"

Sådan foregik det

Kvinden beskrev sin tur til kassen i Lidl meget i detaljer. Hun fortæller, at kunden foran hende, som hun kendte, havde læsset en masse sprut i sin indkøbskurv. Og da herren lægger varene op på båndet, spørger den venlige kassedame: "Skal du holde en fest?"

Hertil bryder kvinden ind, da hun selv havde købt en Prosecco: "Jeg holder også en fest! Woohoo!"

I sin gennemgang af begivenheden kommer kvinden nu til den del, hvor det hele går løs. Hun beskriver, at hun på dét tidspunkt, hvor hun netop har kommet med sit udråb, står med en agurk i hånden i stedet for sin Prosecco. "Så indser jeg, at jeg har en anden vare i min kurv... en agurk..."

Tåkrummende beskriver kvinden, hvordan den venlige kassedame kiggede på hende, og hun kiggede på hende. Hvor kvinden selv til sidst får et massivt latteranfald og næsten ikke kan trække vejret, da hun skal betale den stakkels kassedame.

"RIP min tid i Lidl"

Opslaget på Facebook har høstet mere tusindvis af likes og mere end 500 kommentarer.

Nogle Facebook-brugere tog endda til kommentarfeltet for at dele deres egne lignende pinlige indkøbshistorier, mens andre simpelthen blev efterladt i latterkramper og hysteri.

En person skrev: "Som kassedame elsker vi kunder som dig! Du vil helt sikkert være mere end velkommen tilbage! Så få kunder har en sort sans for humor"

En anden person svarede: "Jeg har lige læst det på en restaurant og kan nu ikke stoppe med at grine. Det er gaven, der bliver ved med at give ..."

En tredje tilføjede: "Det er så sjovt, at du i det mindste har givet alle en uforglemmelig shoppingoplevelse lol."

"Nyd din fest," kommenterede en fjerde.