Købte brugte jeans via nettet - fik flere “Løg” end forventet.

Forbrug

19/11/22 | 09:00

Kilde: Shutterstock

Skrevet af Mathias Højgaard-Rasmussen

Kender du det, at man bestiller A, og får leveret Å?

Kender du det, at man bestiller A, og får leveret Å?

Kender i det, man bestiller sine vare i god tid, man har glædet sig, modetøjet er dyrt i disse dage, og nu har du spinket og sparet til der var penge nok, nu er bestillingen lagt på den sjældne beklædningsgenstand og der ventes i spænding. Pakken kommer, nu skal den blot afhentes, men hov, den vejer da noget mindre end hvad du havde forestillet sig, og den dufter også svagt af noget der ikke burde være i nærheden, nemlig løg. Da du til din skræk og rædsel åbner pakken ser du at i stedet for dine dyre designer jeans, ligger der i stedet 6 løg i pakken!

Nogen har efter sigende bestilt et par af Levi’s jeans på hjemmesiden Depop, et online secondhand-mode marked, hvor private brugere kan oprette sig, og sælge ud af sine modevarer. Men da denne bruger fik sin pakke fik de et chock. Kunden kontaktede kundesupport, og efter en kortere udveksling af beskeder, var der nu både en modtager og afsender der måtte stå tilbage med åben mund og polypper. Afsender kunne bekræfte at det rigtige indhold var sendt afsted i tidernes morgen, og begge parter står totalt uforstående tilbage med konklusionen at forbytningen af produkter må være sket på en af landet’s postcentraler. Da det er private borgere der sælger direkte til andre private - har Depop portalen ikke noget desideret ansvar for pakken, men det er afsender der står med bevisbyrden. 

Den overraskede kunde har uploaded sin samtale med sælger på nettet, hvor historien gik viralt, og i løbet af den sidste måned har opslaget fået mere end 23.000 likes. Det har resulteret i mange konspirationsteorier omkring hvad der dog er sket, hvordan er et par jeans blevet bygget med løg? Der er desværre ikke kommet et konkret svar på hvad der er sket, ingen har meldt sig som modtageren af jeans’ne, og der er heller ingen der har meldt de 6 løg som manglende nogle steder. Der er nok en løgantusjast der har fået sig et par nye jeans et eller andet sted ude i verden. 

Vi har fået et enkelt snas af samtalen imellem sælger og køber. Den forløber sig således.

Køber: “Goddag, inden jeg nu starter en kundesag på Depop, kan du så måske svare mig på hvorfor jeg har fået en pakke med løg i stedet for jeans?”
Sælger: “Hvad?! Seriøst? For at være helt ærlig så er jeg noget rundt på gulvet, hvad mener du med løg, jeg pakkede et par Levis, ser pakken åben ud?”

Den forvirrede køber havde vedhæftet et billede af løgene han havde modtaget, og der er indtil videre ikke nogle spor af hvor de famøse jeans er endt.