Kaos i Coop? Nu er det slut med Coop 365 Discount

Forbrug

06/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er anden gang på tre år.

Først var det Fakta.

Så blev den kæde nedlagt, og Coop 365 så dagens lys.

Der gik dog ikke lang tid, før det navn blev skiftet ud med Coop 365 Discount.

Og tro det eller lad være: Nu har kæden faktisk skiftet navn igen.

Siden august har kæden nemlig heddet 365 discount, men du er lovlig undskyldt, hvis du ikke ligeh ar lagt mærke til det.

For som man kan regne ud ud fra ovenstående, er det altså anden gang på bare tre år, den nye kæde har skiftet navn.

Direktør bekræfter

Michael Tilsted, direktør for 365 discount, bekræfter navneændringen overfor B.T..

"Vi har været på en navnerejse, og nu er det 365 discount. Det handler mest om, at vi lige om lidt lancerer en ny kæde, der hedder Coop, og så vil vi gerne undgå eventuel forvirring," siger Michael Tilsted.

Direktøren afviser overfor mediet, at det "sejler" i Coop, siden den nye kæde har været igennem to navneskift på bare tre år.

I stedet handler det om, at kædens fødsel har været en test, og derfor har navnet ændret sig i takt med, at kæden har fundet sin identitet.

Vil stadig se det gamle navn mange steder

Michael Tilsted erkender dog, at det gamle navn – som altså er Coop 365 Discount - vil figurere langt de fleste steder noget tid endnu.

Forklaringen er, at det koster at få skiftet skilte og materiale ud, og lige nu vælger kæden at bruge pengene på andre ting.

Michael Tilsted vil også gerne indrømme, at kæden har gjort sit til at gøre kunderne forvirrede, og derfor regner han heller ikke med, at der kommer en ny navneændring i 2024.