Irma klar med 2 særlige Too Good Too Go-poser - "Vi ser et hul i markedet"

Forbrug

13/12/22 | 09:11

Foto: Irma
Foto: Irma

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Begge poser vil maksimalt koste en tredjedel af indholdets reelle værdi.

Irma var den første supermarkedskæde, som indgik samarbejde med Too Good To Go tilbage i 2017. Og siden samarbejdets start har der været stor efterspørgsel på Too Good To Go poser i Irma.

Nærmest uden undtagelse bliver 100 procent af alle Irmas poser reddet af madspildsbevidste danskere. Og derfor udvides samarbejdet og sortimentet med to nyheder, som indeholder produkter der er vigtige for Irmas kunder.

Og de to nye poser kommer til at have hver deres tema: En pose kun med grønt og en pose kun med økologiske varer.

Det skriver Irma i en pressemeddelelse.

Landets højeste andel af salg af økologiske varer i supermarkeder tilhører Irma, som ligeledes har et stort fokus på det grønne og plantebaserede produktsortiment. Begge dele er væsentlige kriterier for Irmas kunder og en del af Irmas overordnerede strategiske fokus for forretningen.

"De nye kategorier af poser i Irmas butikker er en fantastisk nyhed. De styrker det tætte samarbejde, som Irma og Too Good To Go i mange år har bygget op for at komme madspild til livs. Sammen med Irma kan vores brugere nu redde endnu mere mad fra at gå til spilde gennem de nye kategorier, som blandt andet tæller den allerførste økologipose i Too Good To Gos historie. Det håber jeg vil vække begejstring blandt vores brugere," siger Helle Aslak, Head of Key Accounts i Too Good To Go.

"De to nye poser er skabt, fordi vi ser et hul på markedet af madspildsposer. Poserne målrettes to ting, som står mange af vores kunder nær og derfor er jeg utrolig glad for at vi sammen med Too Good To Go kan introducere netop disse to poser i Irma," fortæller Jan Larsen, Kædedirektør i Irma.

I den grønne pose vil man finde både veganske og vegetariske produkter, samt frugt og grøntsager til en udsalgspris på 39 kr. Posen vil have en samlet værdi på minimum 120 kr.

Den økologiske poser vil indeholde både fødevarer og drikkevarer, men alt sammen økologisk. Prisen vil være 39 kr. pr. pose og have en samlet værdi på minimum 120 kr.

Hvis du ikke er bekendt med Too Good To Go-konceptet, så er det kort fortalt en ordning, hvor restauranter og butikker tilbyder varer, der ellers skal smides ud ved lukketid, til en meget fordelagtig pris.

Målet er at mindske madspild, og det er særligt et koncept, der har fået godt fat i de yngre generationer.

Du kan finde Too Good To Go's app i App Store eller Google Play - i appen kan du finde tilbuddene og reservere dem.