Frustrerede iPhone-brugere: Ny fejl får os til at komme for sent på arbejde

Forbrug

16/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

iPhone-brugere hævder, at de oplever et usædvanligt problem med deres enheder, hvilket får dem til at komme for sent på arbejde.

I grundtræk har nogle mennesker opdaget, at deres telefon slukker om natten, hvilket betyder, at deres alarm ikke går af. Brugere har henvendt sig til Reddit i et forsøg på at finde ud af, hvad problemet er, men indtil videre har der ikke været nogen egentlige svar.

iPhone-brugerne vågner op og finder ud af, at deres telefon beder dem om at bruge deres PIN-kode for at låse telefonen op i stedet for ansigtsgenkendelse, hvilket indikerer, at telefonen er blevet slukket og tændt igen. Men hvis de ikke genstarter deres enheder, hvorfor sker det så?

Andre har bemærket, at der er en pause i batteriets sundhedsindikator på deres telefon, hvilket igen antyder, at telefonen muligvis har været slukket uventet i en periode. Mindst én gang har det ført til, at en person blev forsinket, fordi deres alarm ikke gik af, og de derfor sov for længe.

Problemet blev bragt op online af Reddit-brugeren 9to5Mac, som svarede, efter at en journalist bemærkede, at ansigtsgenkendelse ikke fungerede uden først at indtaste adgangskoden: "Denne morgen vågnede jeg tilfældigvis omkring kl. 5 af mig selv, sent på arbejde, og bemærkede, at alarmskærmen var oppe med muligheden for at udskyde den, men min telefon vækkede mig ikke."

Og han tilføjede: "Jeg antog, at jeg måske havde sovet igennem min alarm, hvilket stadig er mærkeligt, for det er aldrig sket før. Jeg begyndte at arbejde (hjemmefra), og min søn står normalt op kl. 7:30 for at tage på arbejde, men omkring kl. 7:50 bemærkede jeg, at jeg ikke havde set ham vandre rundt i huset, så jeg bankede på hans dør, og der lå han og sov, og han sagde: 'Jeg hørte ikke engang min alarm'."

Jeg fortalte ham, hvad der var sket for mig, og han holdt sin telefon op, og den havde alarmskærmen som min."

Også andre med samme problem

Og denne bruger er ikke alene. En person skrev en kommentar til opslaget, der lød: "Kom direkte til dette subreddit for at se, om det kun var mig. Mine alarmer gik heller ikke af i morges." 

En tredje person skrev: "Dude, det gjorde min heller ikke, hvad pokker?" 

Hvis du vil tjekke, om din iPhone har været slukket om natten, kan du gå til Batteri-sektionen i Indstillinger og se på grafen for batteriets sundhed. Hvis der er noget uforklaret tid, har telefonen sandsynligvis været slukket. 

På Reddit sagde en person: "Tjek din batterisektion. Viser den, at telefonen var slukket i et par timer? Min alarm gik af i morges, men det krævede min kode for at låse den op, og telefonen viser, at den blev slukket omkring kl. 1. Mange stødte på dette i går." 

Kilde: LAD Bible.