Far med kæmpebrøler: Puttede forbudt ting i søns skoletaske

Forbrug

15/04/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Nogle gange går det stærkt. For stærkt. Det måtte en far sande, da han ved et uheld kom til at putte en Guinnes i sin søns skoletaske.

Troede det var danskvand

Hvis du selv har været forældre og lavet en grov, men sjov, fejl, kan du nu trøste dig med denne her fars fejl. I en TikTok-video fortæller han: "Nå, jeg skal hente mit barn fra skole i dag, fordi jeg begik en kæmpe fejl," forklarede han. "Da min søn blev født, var det bedste råd, jeg nogensinde fik, at du kan mere, end du tror, ​​men i dag er ikke den dag."

Han viser derefter forskellen på to dåser. Den ene dåse er en Guinnesøl, som vi kender den. Den anden er en danskvand. Han forklarer, hvordan hans søn kan lide "at jeg pakker det i hans frokost, fordi det er fantastisk," siger han og tilføjer: "En af disse er ikke mousserende vand, selvom det ser ud til, at det er mousserende vand, er det det ikke. Derfor er jeg nødt til at hente mit barn fra skole og prøve at forklare denne situation."

Andre deler deres brølere

Videoen har nu over tre millioner visninger, og i kommentarsporet under videoen er der ingen dømmende kommentarer. Tværtimod vækker det stor genkendelse fra de mange, der har set den.

En skrev: "Et barn bragte en dåse med Sommersby og troede, at det også var almindeligt mousserende vand," mens en anden skrev: "Min mor pakkede mig en vinkøler til frokost, fordi hun ikke talte eller læste engelsk. Den var med jordbærsmag."

En tredje delte også sin oplevelse: "Jeg sendte mit barn i skole med kattegodbidder til klassen. Jeg troede, jeg sendte frugtsnacks. Pakker så identiske ud."

Og en af dem efterlyste også en fortsættelse på sagen: "Vi har brug for en opdatering på den samtale med læreren."