Enlig mor hylder fremmed Aldi-kunde: Din venlige handling reddede min uge

Forbrug

12/05/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Moren delte sin historie i håbet om at finde den fremmede hjælper og sige tak.

En Aldi-kunde er blevet rost for sin venlighed efter at have hjulpet en kæmpende mor med at betale for sine ugentlige indkøb.

Det skriver Daily Star

Francesca Jay var på indkøb med sin søn William, dengang fire, da situationen skete i hendes lokale butik. Da kvinden så moren bede kassedamen om at stoppe med at scanne, da regningen nåede 50 £ (427 kroner), trådte hun ind og hjalp.

Dækkede noget af regningen

Hun tilbød at betale for grøntsager, brød og ispinde, der var tilbage ved kassen, efter hun så Francescas søn blive ked af det. Den venlige fremmede besluttede til sidst at betale for alle de dagligvarer, der var tilbage på båndet.

Francesca fortalte Manchester Evening News:

"Jeg gik ind og vidste, at jeg kun havde 50 £ (427 kroner) til at shoppe. Jeg handlede uden at tro, at det ville komme i nærheden af ​​50 £, som det aldrig plejer. Men da det bliver mere end det ved kassen kassedamen om at stoppe med at scanne vare ind. Jeg sagde 'undskyld, jeg kan ikke betale for dem så stop venligst båndet der', hvilket hun gjorde."

Moren sagde, at hendes søn hørte hende sige til kassedamen, at hun skulle sætte ispindene tilbage, og det var da den fremmede trådte ind.

"Jeg takkede hende, og det gjorde min søn også, men hun så de andre varer og betalte også for dem," fortalte Francesca og tilføjede:

"Kassedamen og jeg blev ved med at sige 'er du sikker?' og hun sagde, at hun havde været i denne situation før og var mere end glad for at betale for det."

Ægte generøsitet

Den hjælpsomme fremmede endte med at betale £6 (51 kroner) for Francescas varer.

"Jeg tror, ​​det kom op på omkring £6 (51 kroner). Det betyder alverden for mig, fordi jeg altid har prøvet at være sød og venlig og har betalt for folks ting før en del gange." Francesca sagde, at hun har kæmpet for nylig, hvilket gjorde handlingen endnu mere venlig.

"Jeg har det slet ikke økonomisk godt. Langt fra det nu faktisk," indrømmede kvinden og fortsatte:

"Men jeg prøver virkelig at være venlig hele tiden og mistede næsten troen på menneskeheden, fordi jeg altid ser ud til at blive skudt ned. At nogen hjælper på små måder, får dig til at føle dig så opstemt. Hun behøvede ikke at gøre det, men jeg kunne mærke, at det var ægte generøsitet."

Gav straks den gode karma videre

En af de ting, kvinden betalte for, var en sixpack med sodavand, som Francesca havde lagt i sin trolley, efter at en ung mand udenfor havde spurgt om hun kunne undvære nogle mønter.

Da hun ikke havde kontanter på sig, tilbød hun i stedet at købe noget at drikke til ham, men havde ikke indset prisen på hendes indkøbsstigning, hvilket betød, at hun ikke ville have råd til det hun selv manglede.

"Jeg gav drengen udenfor hans sodavand og han var virkelig chokeret over, at jeg havde købt ham en sixpack. Jeg fortalte ham, at han ikke ville have fået dem, hvis det ikke var for, at damen der betalte for resten af ​​mine indkøb. Vi ledte efter hende, men jeg tror, ​​hun var kørt," fortæller Francesca og tilføjer:

"Jeg havde ikke en krone tilbage på min konto, så jeg var så glad for, at jeg kunne få de par ekstra ting. Jeg tror, ​​især når alting er dyrere, at en enlig mor som mig på ydelser under mine omstændigheder mærker klemmen endnu mere, så det virkelig betød så meget for mig."

Francesca delte den venlige gestus i et par Facebook-grupper i håbet om at spore den venlige kvinde ned for at takke hende ordentligt. Men hun har endnu ikke fundet den generøse fremmede.