Endnu dyrere end i dag: Her skal du undgå at bruge strøm i morgen

Forbrug

29/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det bliver værre og værre.

Onsdag når vi op på den højeste pris per kW-time i flere måneder, når vi mellem kl. 17 og 19 skal betale 3,34 kroner per kW-time, vi bruger.

Den pris bliver imidlertid slået allerede efter et døgn. Elpriserne for torsdag er nemlig kommet, og det går den helt forkerte vej i disse dage.

For hvor vi i dag, onsdag, skal holde os fra at bruge for meget strøm i et tidsrum på bare 2 timer, skal vi torsdag være opmærksomme i langt flere timer.

Dyr morgen og aften

Gennemsnitsprisen stiger med 26 øre i hele landet, og det er desuden også de samme tidspunkter, vi skal være opmærksomme på i løbet af dagen.

Allerede fra morgenstunden bliver det nemlig en dyr fornøjelse at bruge strøm, da vi når over 3 kroner per kW-time mellem kl. 8 og 12 (3,22 kroner mellem kl. 9 og 10).

Efter et lille dyk i priserne midt på dagen bliver det så dyrt igen fra kl. 16 og frem til kl. 19. Værst ser det ud mellem kl. 17 og 18, hvor vi skal betale 3,44 kroner per kW-time.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Graf: Elberegner.dk