Dropper hel varegruppe - renoveret Netto klar med nyt koncept

Forbrug

23/11/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Vil du savne dem?

Sæt kryds i kalenderen d. 30. november.

Her bliver dørene nemlig slået op for en fornyet Netto-butik på Utterslevvej i København Nordvest - og det bringer en masse ændringer til den vante indkøbsoplevelse med sig.

Mest bemærkelsesværdigt er det måske, at der er en hel varegruppe, der simpelhen ikke vil være at finde i den renoverede butik, nemlig de sædvanlige spotvarer.

I stedet for at fortsætte med at have denne kategori, vil man i stedet udvide sortimentet af faste varer i butikken.

Det skriver Salling Group, der ejer Netto, i en pressemeddelelse ifølge KøbenhavnLiv.

Skal gøre indkøb mere bekvemt

Ved at droppe spotvarerne betyder det, at den fornyede butik får en generel omstrukturering af indretningen.

Frugt- og grøntafdelingen vil således få en mere fremtrædende plads, ligesom der oprettes et særskilt afsnit for convenience-varer (for eksempel færdigretter).

For at gøre det muligt at få klaret indkøbene så hurtigt og effektivt som muligt, vil der også være selv-scanningskasser, ligesom også Nettos Scan&Go-app kan bruges i butikken.

Hvis du ikke lige er bekendt med, hvad det sidste faktisk går ud på, så kan du ved at bruge appen scanne dine varer, imens du går rundt i butikken, så du kan pakke dem, imens du handler. Når du så vil betale, swiper du på din telefon, og når betalingen er gået igennem, får du en QR-kode, du skal scanne for at komme ud af butikken.

Alle butikker skal fornys

Når Netto på Utterslevvej slår dørene op til den fornyede butik, er det endnu et skridt på vejen for Nettos plan om at modernisere samtlige 174 danske butikker inden d. 1. april 2024.

Målet er, at alle butikkerne skal være renoveret og tilpasset det nye Netto-koncept.

Spotvarernes fravær på Utterslevvej skyldes eftersigende butikkens størrelse, så det er altså ikke klart, om spotvarer generelt er på vej til at være en saga blot i Nettos butikker, eller om det kun gælder enkelte adresser.

Vil du savne de vante spotvarer?