Dræner din iPhones batteri - sådan slår du bestemt indstilling fra

Forbrug

02/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kan også spare dig en ekstraregning!

Ligesom mange af de bedste telefoner, der findes, har iPhones en indstilling, der gør det muligt for din enhed at bruge mobildata til at øge dine internethastigheder, hvis din Wi-Fi-forbindelse er en smule usikker. På en iPhone kaldes dette Wi-Fi Assist.

Wi-Fi Assist kan være fantastisk - hjælper dig med at bruge nutidens hurtige 5G-netværk, mens du ikke bruger så meget data, som hvis du brugte mobildata alene. Men det kan være et tveægget sværd at have den tændt hele tiden uden at være klar over det.

I al den tid, hvor Wi-Fi Assist booster dit Wi-Fi-signal ved hjælp af data, bruger det af din mobildata, som du betaler for, og som kan være begrænset. Hvis du har oplevet at bruge løbe tæt på eller over dit din datagrænse kan dette være synderen. I hvert fald, hvis du ved, at du jævnligt skærer det ganske fint med dit datatillæg, vil du alligevel gerne have denne funktion deaktiveret, selvom du ikke tror, ​​det er hovedårsagen til dit dataforbrug.

Ligeledes bruger den batteri, hele tiden Wi-Fi Assist tjekker din signalstyrke og søger efter mobilnetværksforbindelse for at øge dine hastigheder, så hvis du forsøger at finde alt, hvad du kan fra en opladning - måske hvis du rejser eller har ikke en oplader i nærheden - at vide, hvordan du deaktiverer Wi-Fi Assist på iPhone, vil give dig endnu et strømbesparende værktøj.

Sådan gør du

1. Gå til Indstillinger > Mobiltjeneste

Åbn appen Indstillinger, og tryk på Mobiltjeneste.

2. Slå Wi-Fi Assist fra

Rul ned (du skal gå et stykke ned, forbi alle de individuelle apps) og slå Wi-Fi Assist fra.

Og du er færdig. Det er virkelig alt, hvad der er. Du vil bemærke, at der til venstre for kontakten er mængden af ​​data, som Wi-Fi Assist har brugt optaget.

Kilde: Tom's Guide