Bilka i kæmpebrøler - nu sælger de mælk til en 5'er

Forbrug

15/9/23 | 02:17

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget andet!

Fejl sker. Sådan er det bare. Og når der så endda er mennesker involveret i processen, er risikoen altså bare større, for vi er jo ikke ufejlbarlige.

Det er da også en menneskelig fejl, der ligger til grund for, at Bilka i Vejle har fået en noget anden bestilling, end de havde regnet med.

Eller ... de fik sådan set, hvad de havde bestilt - de fik bare alt for meget af det!

Men der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og hvad elsker danskerne mest af alt (udover at tale om vejret)?

Et godt tilbud!

Så længe lager haves

I et opslag på Facebook skriver Bilka Vejle:

"Mejeristen er kommet til at bestille for meget Arla 24 Letmælk hjem, så derfor sælger vi 1 liter Arla 24 Letmælk til 5 kr. lige så længe lager haves!

Der står ikke noget i opslaget om, at der er en begræsning på, hvor mange liter man kan købe per person, så mon ikke, der er nogen, der rydder en hel hylde i køleskabet for at få fyldt op?

Som en lille bonusinfo kan det nævnes, at undertegnede har undersøgt billedet fra opslaget grundigt, og så vidt, han kan se, er mælken mindst holdbar til d. 23. september, altså lørdag i næste uge!

Det er muligt at nå det voldsomme tilbud, så længe lager haves, men det er der som bekendt ingen, der kan sætte tid og dato på.