Få bilmåtterne HELT rene med dette virale trick

Bil og motor

30/06/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det har aldrig været nemmere!

Hvis du ejer en bil, vil du sikkert være enig i, at der ikke er noget bedre end følelsen af en bil, der er skinnende ren, både udvendigt og indvendigt. Det er som om bilen kører bedre, når den er ren, og det giver en særlig fornøjelse at sætte sig ind i et rent og velholdt køretøj.

Dog kan det være en udfordring at holde bilens indre lige så pletfrit som det ydre, især når det kommer til måtterne. De fanger alt fra mudder og blade til vejstøv og småsten, som ubarmhjertigt bliver trampet ind i bilens kabine på daglig basis. Det kan ofte virke som om, at en almindelig støvsuger ikke er tilstrækkelig til opgaven, og at selv efter grundig støvsugning, er måtterne stadig ikke helt rene.

Denne problemstilling er velkendt for mange bilejere, lige indtil du prøver dette trick!

Brug en skruemaskine

På sin TikTok-profil afprøver Andre forskellige 'lifehacks', der alle har til formål at gøre livet nemmere og tingene smartere.

Han besluttede sig selvfølgelig også for at prøve tricket, der får bilmåtter til at se ud som nye.

På sin profil deler han med sine knap 8 millioner følgere, hvordan han gjorde det. Det er faktisk ret simpelt. Alt, det kræver, er en bil med beskidte måtter – det kan de fleste nok klare, en toiletbørste og en boremaskine.

For at forberede sig anskaffer Andre de nødvendige ting og tilpasser derefter toiletbørsten ved at forkorte skaftet. Derefter sætter han den på boremaskinen og går i gang med at 'børste' snavset væk.

Resultatet er overraskende!

Vupti! – så er måtterne så gode som nye og klar til endnu en sæson.

Se videoen nedenfor: