"Verdens sødeste seddel i forruden" vil genskabe din tro på menneskeheden

31/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det kunne mange godt tage ved lære af!

Hvis du nogensinde har efterladt din bil på en parkeringsplads og derefter kommer tilbage for at bemærke, at nogen har parkeret usikkert ved siden af ​​dit køretøj, kan fristelsen til at tage pen og papir frem og skrive en passiv, aggressiv seddel være meget reel.

Vi har alle set eksempler på bilister, der raser og skriver slemme sedler, som de senere kan fortryde, og nogle mennesker går endda så langt som til at tegne diagrammer over, hvordan man parkerer korrekt, og fortæller dem, at de skal prøve hårdere næste gang.

Og selvom det kan virke som en god idé på det tidspunkt, og som om du får din pointe igennem, risikerer du at ødelægge nogens hele dag, når de ser brevet.

Men en chauffør har skrevet "verdens høflige parkeringsnote", og det er der vist mange, der godt kunne tage ved lære af!

"Mange, mange tak"

Beskeden blev efterladt på en forrude på en sølvfarvet Suzuki Ignis i Bromley, det sydøstlige London, som angiveligt har stået parkeret på dette sted i flere uger - og fylder for meget.

På trods af den ærgrelse og irritation, forfatteren bag sedlen måske føler, har den anonyme person stadig været høflig og naboskabende over for situationen.

Noten lyder:

"Venlig anmodning. Parkering på gaden i området er virkelig efterspurgt. Dette køretøj har optaget 1&3/4 [en og tre fjerdedele] pladser i flere uger."

"Hvis det er muligt, kunne den parkeres mere økonomisk i bugten som en høflighed over for andre trafikanter? Det ville være meget værdsat."

"Jeg undskylder på forhånd, hvis den ikke er kørebar. Mange, mange tak."

En lokal sagde: "Disse forrudenoter er normalt ret passivt-aggressive. Men denne er anderledes - den er måske Storbritanniens (hvis ikke verdens) høfligste!"

Kilde: Mirror