Mand på McDonalds-kur: Spis McD i 100 dage og tab dig

05/03/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Han har allerede tabt sig 5 kilo på dag 10.

En mand er gået viralt på TikTok efter at have annonceret sine planer om at tabe sig ved kun at spise McDonald's i 100 dage.

Det skriver Ladbible

56-årige Kevin Maginnis besluttede tilbage i februar, at han ikke var glad for at veje 238 lbs (107,9 kg) og regnede med, at det at spise 'intet andet end McDonald's' kunne være den bedste ting for at hjælpe ham med at starte sin vægttabsrejse.

Det handler ikke om hvad du spiser

Da Kevin fra Nashville for første gang annoncerede sin 100-dages udfordring på TikTok, jokede han: "Fordi, hvis du vil begynde at komme i bedre fysisk form, er McDonald's stedet, du går hen."

Det er klart, at der er langt bedre, mere nærende måltider at vælge, hvis du prøver at smide et par kilo, men Kevins teori er, at det ikke handler om, hvad du spiser, men hvor meget du spiser. Han forklarede:

"Jeg ved, at nogle af jer tænker, at det kan være vanvittigt, men jeg vil ikke spise andet end McDonald's i de næste 100 dage. Men i stedet for at spise alt, hvad de giver mig, vil jeg gå videre og halvere måltiderne bare for at bevise over for mig selv, at det ikke er så meget, hvad du spiser, det er mængden, vi spiser, der virkelig slår os op. Så jeg bestiller måltiderne, jeg spiser halvdelen af, hvad de giver mig, jeg vælger en flaske vand i stedet for sodavandet, så holder vi styr på det."

Modsatte af supersize me

Mens McDonald's tilbyder sundere madmuligheder som salater, grillede kyllingesandwich, æbler og gulerødder, er det ikke den slags mad, Kevin går efter.

Indtil videre består et typisk måltid af en McMuffin og hash brown til morgenmad, efterfulgt af en burger efter eget valg med store fritter og en dessert til både frokost og aftensmad – alle halve portioner, selvfølgelig.

Når han kalder sin udfordring '1/2 Size Me', ser det ud til, at Kevin forsøger at gøre det fuldstændige modsatte af Super Size Me's Morgan Spurlock, som tog 24,5 lbs (11,1 kg) på ved kun at spise McDonald's i 30 dage.

Efter Morgans eksperiment stod han også tilbage med øget kolesterol og kropsmasse og kæmpede med seksuel dysfunktion, humørsvingninger, depression, brystsmerter, udmattelse og en fedtopbygning i leveren.

Men ved at spise mindre portioner af McDonald's til morgenmad, frokost og aftensmad - i 100 dage frem for Morgans 30 - er Kevin overbevist om, at hans krop vil reagere meget bedre på kosten. Og indtil videre ser det ud til at være tilfældet.

Bekymrer folk i kommentarerne

På dag ti hævdede Kevin, at han var nede fra 238 lbs (107,9 kg) til 225,5 lbs (102,2 kg). Han fortalte sine følgere:

"Jeg tror, ​​at ved at reducere mængden af ​​mad, jeg indtager, vil min krop reagere godt på det, forbrænde det overskydende fedt, mit kolesterol, mine triglycerider, jeg tror, ​​at alt det vil blive bedre. "

Ud over sit vægttab har Kevin delt sin blodprøve. Men efter at have læst tallene igennem, er nogle tilhængere overbevist om, at Kevin's McDonald's diæt kun vil gøre tingene værre. "Hvis dette var mine blodresultater, ville jeg ikke komme inden for 100 kilometer af McDonald's!!" kommenterede en bekymret seer.

"Læge her... Ikke godt min mand! Du skal følge op med din læge!" skrev en anden.

Andre seere er bekymrede for, at selvom Kevin måske kan tabe sig noget på sin kost, kan hans valg af mad alvorligt påvirke hans kolesteroltal. Men Kevin tager alle kommentarerne, gode og dårlige, med et gran salt – og en halv portion fritter – og er sikker på, at han vil vise sig ret. Tingene ser godt ud på dag ti, men som ugerne går, vil hans sejrsrække fortsætte? Vi må bare vente og se.