Kvinde målløs: Modtager sær trussel fra nabo

27/3/23 | 08:35

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En kvinde modtager en mystisk og aggressiv forespørgsel fra sin nabo, som truer hende med polititet af den mærkeligste årsag.

Livet i lejlighed

At bo i lejlighed omringet af naboer kan være et mareridt, især hvis de kan lide at flytte rundt på deres møbler sent om aftenen eller har en dårlig vane med at smække døre og skabe.

Men en kvinde blev meget forvirret, da hun modtog en seddel fra sin nabo, hvor de klagede over en "forstyrrelse", hun er skyld i - ved at gå barfodet rundt i sit hjem.

Den forvirrede kvinde delte et billede af den seddel, hun modtog, og sagde, at hendes nabo havde truet med at "melde hende til politiet", hvis hun ikke stoppede med at gå barfodet rundt i sin lejlighed.

Billedet af seddelen, som blev delt på Reddit, refererede også til Ruhezeit, eller "stille timer", som man har i Tyskland og er det tidspunkt, hvor folk er juridisk forpligtet til at holde støjniveauet nede.

Ruhezeit-reglerne gælder på hverdage efter kl. 22.00 og hele dagen om søndagen.

På seddelen står der: "STOP MED AT GÅ BARFODET. Hvis du bliver ved med det, og især under Ruhezeit/Nat-stilheden (22.00 - 06.00) vil jeg melde dig til POLITIET for forstyrrelse."

Og til opslaget af billedet af sedlen skrev kvinden: "*gisp* tænk sig at have den frækhed at gå barfodet i sin egen lejlighed."

Reddit foreslår en løsning

Brugere på Reddit var lige så forvirrede over det brev, som kvinden der modtog det, da mange af dem ikke kunne forstå, hvorfor det ville larme for meget at gå rundt uden sko på – især sammenlignet med hvis hun havde sko på.

En person sagde: "Jeg mener, hvordan kan nogen overhovedet larme mere barfodet end med sko?"

Andre foreslog i sjov, at hun skulle tage deres råd og fremover kun gå i "store støvler". En person skrev: "Jamen dog, du bliver nødt til at købe nogle store goth støvler med masser af metallænker på, og gå rundt i dem i stedet for."