Vanvittig biljagt: Politiet efterlyser kvinde med hund

112

16/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det hele foregik torsdag aften omkring kl. 19.

De fleste ved nok godt, at man som udgangspunkt ikke må køre mere end 50 kilometer i timen, når man kører igennem en by.

Det var en 31-årig mand imidlertid svært ligeglad med, da en biljagt udviklede sig dramatisk i Randers torsdag aften omkring kl. 19.

Den begyndte på Vennelystvej, hvor politiet forsøgte at få manden til at stoppe, da han var ved at foretage en vending på en parkeringsplads.

Så gik det stærkt

Manden standsede imidlertid ikke, tværtimod. Han hamrede speederen i bund og kørte i høj fart væk fra ordensmagten, først ad Rasmus Hougårddsvej, så af Holger Danskes Vej og siden af Clausholmsvej.

Og det har ikke taget lang tid for manden at køre strækningning.

Ifølge politiet kørte den 31-årige nemlig vanvittige 140 kilometer i timen forbi en cyklist, ligesom han også kørte over for rødt lys.

Farten toppede, da manden kørte igennem Assentoft by med - hold nu fast - 159 kilometer i timen!

Biljagten sluttede ved et grønt område ved Jeppesminde i Over Romalt. Her løb den 31-årige væk fra bilen, men blev senere fundet i en nærtliggende grusgrav ved Gunderupmosevej i Randers.

Kvinde måtte springe ind i busk

I forbindelse med efterforskningsarbejdet efterlyser politiet nu en kvinde, der var ude at gå tur med sin hun. Den 31-årige vanvidsbilist var nemlig tæt på at ramme kvinden, der måtte rykke sig ind i et nbuskads for at undgå at blive ramt.

Episoden med kvinden skete på en grussti ved Kastrupsmindevej i Randers. Her skulle den 31-årige ifølge politiet have kørt med en hastighed på op mod 100 kilometer i timen.

Kvinden var iført briller og hvide bukser, og hunden var en mindre, lys en af slagsen.

Politiet vurderer, at den 31-årige har forvoldt fare for hendes liv eller førlighed, og derfor vil de gerne tale med hende i forhold til en eventuel skærpelse af sigtelsen mod den 31-årige mand.